lørdag den 10. september 2011

Uusi Mediaroom asiakkaita tuomaan Microsoftin TV alustan kaikkialla tänä vuonna

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/new-mediaroom-clients-to-bring-microsofts-tv-platform-everywher/:

Windows Media Centerin avulla Mediaroom 2.0

Päivän kuluessa sidottu perinteiseen televisioon katsella lempiohjelmasi on yhä vähemmän ja unelma - ainakin Mediaroom 2,0 käyttäjille, kuten ne, jotka tilaavat AT & T U-Verse. Se ei ole edes ollut koko vuoden , koska Xbox 360 omistajat ensin voi käynnistää U-Jae terä katsoa televisiota, mutta se on ollut noin yhdeksän kuukautta, kun kuulimme ensimmäisen kerran huhuja on Mediaroom asiakkaiden Windows Media Center (aka Monaco) , Silverlight (aka TAO) ja Windows Phone (aka Rooma) näkisi päivänvalon. Viime viesti William Zhang blogi, Microsoft työntekijä, vahvistaa huhuttu koodinimiä lisäksi antaa meille syyn uskoa, jotka käyttävät Mediaroom 2.0 ohjelmisto saattaa silti toteuttaa kolmen ruudun unessa vuoden 2011 jälkeen kaikki.

Uusi Mediaroom asiakkaita tuomaan Microsoftin TV alustan kaikkialla tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 23:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Digital Lifestyle | lähde MSDN Mediaroom blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar