lørdag den 10. september 2011

Tuomari sääntöjen hyväksi työntekijää potkut yli Facebook postitse tilauksia heidät takaisin töihin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/judge-rules-in-favor-of-employees-fired-over-facebook-post-orde/:

National Labor Relations Board on punnittu roolista sosiaalisen verkostoitumisen toimistossa, jossa todettiin, että työntekijät eivät voi olla potkut mitä he viesti Facebookissa - niin kauan kuin he käyttävät alustan puhua parantaa työpaikan. NLRB antaman tuomion ilmoitti keskiviikkona, johtuu tapahtuma viime vuonna, jolloin työntekijä latinot United Buffalo voittoa tavoittelematon järjestö meni Facebookissa valittamaan työkaveri, joka syytti häntä slacking pois toimistolta. Muille kollegoille pian chimed kauppaa naisen seinää kirjeenä liuta kirosanoja-terästetty kommentit, ennen kohdennettua työntekijä huomasi lanka ja ilmoittanut asiasta valvoja. Viitaten viraston nollatoleranssipolitiikan verkkorikollisuuteen häirintää, pomo ampui viisi työntekijää, jotka osallistuivat verkkokeskustelusta - joista yksi jotka lähtivät tehdä valituksen NLRB. Viime viikolla, hallinto-oikeuden tuomari Arthur Amchan annettiin lopulta Oikeudenkäynnin, jossa todettiin, että työntekijät ovat pidättäneet itselleen oikeuden puhua "niiden ehtoja ja työehtoja", kuten säädetään alle National Labor Relations Act. Koska tämä erityisesti Facebook kierre mukana keskusteluun "työtehoa ja henkilökunnan määrään" Amchan määräsi latinot United palauttaa työntekijää. Päätös on ensimmäinen kerta, hallinnollinen tuomari on antanut Facebook liittyvän työpaikan tapauksessa, vaikka NLRB sanoo, että se sai "yhä useampia liittyviä maksuja sosiaalisen median viime vuonna" - niin se todennäköisesti ei viimeinen. Voit lukea hallituksen lausunto kokonaisuudessaan kariuduttua.

Jatka käsittelyssä tuomari hyväksi työntekijää potkut yli Facebook postitse tilauksia heidät takaisin töihin


Tuomari sääntöjen hyväksi työntekijää potkut yli Facebook postitse tilauksia heidät takaisin töihin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 08:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Forbes , CNET | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar