lørdag den 10. september 2011

AT & T tiedostoja vastaus DoJ perässä, sanoo sääntelijät eivät vain ymmärrä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:

AT & T & T

Ei ole mikään salaisuus tai yllätys, että AT & T on tyytymätön DoJ n päätöstä yrittää estää sen fuusion T-Mobile . Mutta julkilausumia on yksi asia, virallisesti arkistointi paperit tuomioistuimessa on toinen. Ma Bell antoi 25-sivuisen asiakirjan väittäen, että oikeusministeriön väitteet edustavat väärinymmärrystä markkinoilla ja erottaa kilpailemaan "innovatiivinen Upstarts," kuten MetroPCS ja US Cellular . AT & T: n lakimiesten huomauttaa, että T-Mo, on tällä hetkellä neljänneksi suurin tarjoaja, on menettää asiakkaita vuosia ja se on saksalainen emoyhtiö ei ehkä kiinnostunut investoimaan paljon sen parantamiseen. Sen sijaan AT & T on viettänyt 30000000000dollari kahden viime vuoden aikana parantaa verkon laatua ja kapasiteettia, mutta silti on vaikeuksia pysyä kysynnän. Emme voi sanoa argumentit ovat ilman voimassa, mutta hallitus pelkää markkinoita hallitsee vain kolme yritystä, joilla on vähän innovointihalukkuutta tai hintojen alentamiselle näyttää myös perusteltu. No, loisto virallisesti käynnistynyt 21. syyskuuta, jolloin Yhdysvaltain käräjäoikeudessa kuulemiset aloitetaan.

AT & T tiedostoja vastaus DoJ perässä, sanoo sääntelijät eivät ymmärrä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 12:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Associate Press | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar