lørdag den 10. september 2011

Tutkijat rakentaa WiFi Hunter-Killer drone ja kutsua sitä Skynet ... Viene tormenta!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/scientists-build-wifi-hunter-killer-drone-and-call-it-skynet/:


Luulisi tieteilijät kieltämään tiettyjen nimitysten keksintöihinsä - sinulla ei olisi otettu vakavasti, jos supertietokoneen kutsuttiin HAL 9000 , WOPR tai Proteus IV ethän? No, joukkue Stevens Institute of Technology ei kuuntele, koska se kehittää antenni drone ja sen hakeminen Skynet. Linux-ruutuun rahapulassa Parrot AR Drone , voi lentää kantaman sisällä kodin langattoman verkon ja sähköisesti hyökkäävät sitä ilmasta käsin. Vaikka internet-vasta hyökkäykset ovat jäljitettävissä jossain määrin, drone hyökkäyksiä on vaikea havaita ennen kuin on liian myöhäistä - sinun on kiinni se toimii ja ajaa sen pois pitkävartinen hanko, tai jotain. Tiimi työskentelee jalostus tekniikka tehdä ne halvemmiksi kuin 600 dollaria se nyt maksaa ja neuvoo, että ihmiset tiukentamaan kotimaan Wireless Security. Neuvomme he älä töni meitä yhä lähemmäksi Robopocalypse.

Tutkijat rakentaa WiFi Hunter-Killer drone ja kutsua sitä Skynet ... Viene tormenta! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 05:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Crave | lähde Skynet Paper (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar