lørdag den 10. september 2011

mLogic mDock korttelin valitse MacBook satamat ja pidentämään toiset, jättää meidät mBaffled

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/mlogic-mdock-blocks-select-macbook-ports-while-extending-others/:



Jos yrität tehdä itsellesi nimeä uskomattoman tungosta kannettava varastointi tilaa, voit innovoida ja luoda jotain aivan mahtava , tai voit tehdä tämän. MDock mistä mLogic on ulkoinen kovalevy, portti Extender ja portti esto kaikki valssatut yhdeksi tyyris arkun kaltainen kamari epäonnistua. 219 dollaria on net ikuinen leposija 500 keikoilla tiedot, kun taas 299 dollaria ups ante on koko teratavun. Plus, pari eteen päin USB-porttia, voit lisätä kolmannen osapuolen kannettava tallennuslaite juntti varten vähemmän kuin-ruhtinaallinen summa 50 taalaa. Jos et ole jo keränneet, mDock on suunniteltu mMacbook plussat, mutta siellä on myös iMac-asennettava mBack (uteliaasti ei iBack), suunniteltu Applen tuttu työpöytä maku mielessä. Tämä vaihtoehto on hieman edullisempi, joiden hinnoittelu vaihtelevat $ 169 1TB on 349 dollaria ja 3 Tt, mutta sinun välttyi telakka-kuten USB-keskittimen ja kuulokeliitäntä. Ei sanaakaan siitä, milloin odottaa näitä elämää muuttavaa laitteiden kaupoissa, mutta se ei ole koskaan liian aikaista pölyt mChair iChair ja puisto itsesi 5th Ave.

mLogic mDock korttelin valitse MacBook satamat ja pidentämään toiset, jättää meidät mBaffled alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 09:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde SlashGear | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar