lørdag den 10. september 2011

Kun jäätelö Sandwich Comes ... Jelly Bean

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hFMFClSqUk4/:

jellysmall2

Jos olet maannut hereillä yötä mietin, mitä maukasta hoitoon seuraa Ice Cream Sandwich Googlen makea paraati Android versioita, salli minun asettaa mieltäsi kotonaan. Mukaan "luotettava lähde" ​​Puhuessaan tästä on minun seuraava, se tulee olemaan Jelly Bean .


Vielä tärkeämpää on, tämä lähde sanoo, että jotkut "pelin muuttuvan kamaa", että oli menossa osuma ICS on työnnetty ulos Jelly Bean. Se ei ole aivan tervetullut uutinen - ei, että me todella tiesi tarkalleen mitä oli tulossa. Toisaalta, heidän on laiva joskus, ja Schmidt on juuri vahvistanut, että loka-marraskuussa on ikkuna he tähtäävät.


Excising muutamia peskier ominaisuuksista lienee miten he onnistuivat Nail mennessä alas niin puolittain tarkalleen, mutta olen arvaamaan suuri toiminnallisuus keskusteltiin ( yhdistämällä tablet ja mobiili oksat Android sukupuun) on enimmäkseen ennallaan.


Riippuen siitä, mitä he merenkulun kanssa, tämä push vapautus saattaisi olla joko hyvä ajoitus tai erittäin huono ajoitus. Jos se on pakottavia julkaisu, he saattavat nähdä mukava kolahtaa myyntiä varten vapaapäiviä. Toisaalta, kaikki näyttää melko varma, että iPad 3 on matkalla tulla tammi-helmikuussa. Jos viileä ominaisuuksia ICS viivästyvät ohi, että tilaisuus on tullut ja mennyt.


Me tiedämme enemmän, kun Google julkaisee lisätietoja ICS ensi kuussa. Ehkä he jopa vastata kysymyksiin suoraan, mitä ei ollut mukana. Jos saamme mahdollisuuden, kysymme.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar