lørdag den 10. september 2011

Insert Coin: Teagueduino juottamatonta piirikortti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/insert-coin-teagueduino-solderless-electronic-board/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.





Olemme nähneet Arduino alustan tapana tehdä joitakin erittäin hienoja asioita . Voit poimia yhden näistä uskomattoman monipuolinen contraptions varten selvästi alle 100 taalaa , laitat sen ulottuvilla koko kirjo ohjemistojen kehittäjille. Mutta niin yksinkertaista kuin se voi käyttää teknisesti taipuvainen, siellä on vielä melko vähän ohjelmointia, ja sinun täytyy luultavasti tietää päin juotin samoin. Teagueduino esitetään yksinkertaistaa prosessia, korvaa uhkaava koodi yksinkertaisilla pudotusvalikoista, jossa voit säätää reaaliajassa, antaa sinulle välitöntä palautetta, kun teet muutoksia omaan "koodausta" käsialaa. Toisen palan palapeli on Teagueduino vaan sillä on myös snap-pohjaisia ​​tulot ja lähdöt (kyllä, voit jättää sormen sulavaa juotin jotta ammattilaiset).



Laitteisto / ohjelmisto duo ensimmäisen kerran ulkonäkö tänä keväänä, mutta niin laite on Kickstarter, mikä tarkoittaa Teagueduino voisi tehdä sen tapa DIY projekti lähellä sinua ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa. Valitettavasti se ei ole halpaa - sinun täytyy pantata 160 dollaria saada koottuna pakki, mutta 260 dollaria sysää I / O-liittimistä. Teagueduino lähestyy puolivälissä sen 22,000dollari rahoituksen tavoite on 27 päivää jäljellä mennä, ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, sinulla pitäisi olla teidän pakki marraskuussa. Hyppää ohi tauko yleiskatsaus kanssa suunnittelijat.

Jatka lukemista Insert Coin: Teagueduino juottamatonta piirikortti


Insert Coin: Teagueduino juottamatonta piirikortti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kickstarter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar