lørdag den 10. september 2011

Smozzy väistää T-Mobile data suunnitelmia, toimittaa mobiili web tekstin päällä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:


Maksat langattoman Internetin tiedot voidaan esimerkiksi hidastaa lompakko. Onneksi on olemassa Android-sovellukset kuten Smozzy että saat sinua pois tyyris luokkaan ja päälle tiedon valtatiellä tekstin kautta - tietoja ei ole suunnitelmaa tarvita. Sinun täytyy olla jäsen Magenta prikaati käyttää sitä, ja sinun rajoittamaton Viestit suunnitelma, mutta sen jälkeen on syytä sileä purjehdus ja vähän ylimääräistä odottelua. Toistaiseksi hyvin tarkistetaan App on edelleen yllään sen beta tag, ja on vain testattu Nexus S ja T-Mobile G2. Älä anna pienen langattoman kokeilujen estää sinua nauttimasta porsaanreiän-hyödyntämällä internetyhteys. Jokin kertoo meille tätä ratkaisua ei ehkä ole saatavilla pitkiä. Osuma lähde linkkiä koeajaa SMS'd net itse.

Smozzy väistää T-Mobile data suunnitelmia, toimittaa mobiili web yli tekstin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ExtremeTech | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar