lørdag den 10. september 2011

Autonvuokraus Marketplace Getaround Gets noin $ 3,4 miljoonaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_M_aUFLFSeo/:

Screen Shot 2011-09-09 at 5.25.03 PM

Autovuokraamo yhteisön Getaround julkistaa 3.400.000 dollaria siemen kierros tänään, joihin osallistui Netflix perustaja Marc Randolph , Powerset perustaja Barney Pell , WordPress " Matt Mullenweg , Redpoint Ventures , General Catalyst , Michael Arrington n Crunchfund ym..


Co-perustaja Sam Zaid kertoo minulle, että sijoittaja vauhtia Getaround, joka on samassa vertaisverkossa carsharing tilaa kuin Relay Rides , kyytiin "kuten gangbusters" jälkeen debyyttinsä ja lopulta voittaa at TechCrunch Häiritä New Yorkissa. Siemen kierros päätyi massiivisesti liioiteltu, nostaa melkein 3x yli alkuperäisen tarkoituksen.


Zaid kertoo minulle, että koska sen toukokuussa käynnistetyn , palvelu on nostettu "kymmeniä tuhansia" käyttäjien ja että auton omistajalla kirjautumisia on ylittänyt 5000 valtakunnallinen. Mukaan Zaid, Top Getaround auton omistajat ovat nyt bruttoutusmenettelyksi välillä $ 6000 ja 10.000 dollari vuodessa, ja jotkut ovat jopa kattavat autonsa maksujen kautta vuokralle autonsa. Keskimääräinen tuotto per auto Bay Area on 340 dollaria kuukaudessa.


Yhtiö myös hiljattain kevennetty niiden iPhone App, joka erityisesti mahdollistaa vuokralaiset sekä varata ja käyttää niitä Getaround autoja.


Getaround on tällä hetkellä saatavana South Bay, East Bay ja San Francisco, ja Zaid kertoo minulle hän on silmäillen Seattlen ja Portlandin kuin contendereiksi mahdollista laajentamista. Ilmainen palvelu monetizes ottamalla 40% palvelumaksu, joka sisältää tiepalvelun, vakuutus ja tukea.


Zaid sanoo, että ensisijainen etu käynnistää Getaround at TechCrunch Häiritä New York oli, että konferenssi validoitu sekä käynnistyksen ja markkinat, "On todella tuonut paljon uskottavuutta sekä Getaround ja peer to peer autojen yhteiskäyttö markkinat kokonaisuutena. Koska se on hyvin uusi markkinoilla, se on valtava arvo. "


Huomaa: Kuten edellä todettiin, TechCrunch perustaja Michael Arrington panostaa Getaround kautta Crunchfund. Voit lukea lisää hänen sijoituspolitiikka täällä .





Ingen kommentarer:

Send en kommentar