lørdag den 10. september 2011

Huhutaan tiedot For Nikonin Mirrorless Kamerat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/X7NbEqBt-6g/:

nikon-evil-mount-patent

Kaikki Cool Kids aiomme mirrorless näinä päivinä. Micro 4 / 3 kameroissa kuten E-PL3 ja ylellisyyttä tiivistää kuten X100 alkavat valtaamaan markkinaosuutta muodon kypsyy ja ihmiset näkevät hyödyt. Mutta Canon ja Nikon, suuri taistelevia jättiläisiä valokuvaus, on vielä ilmoittaa mitään suunnitelmia. Loppujen lopuksi heidän peili-rikas DSLR linjat myydä ton. He eivät halua tehdä heidän liikkua liian aikaisin. Mutta Nikon voidaan saada valmis mennä ensin.


Nikon huhuja on saanut sen käsiinsä, mitä mieltä se on melko legit tiedot Nikon tuleva mirrorless linja . Mukaan niiden vinkkejä, kaksi ensimmäistä kameraa kutsutaan V1 ja J1. V1 on kalliimpiin malli, jossa korkean resoluution EVF ja multi-Tarvikkeet portti. J1 on sisäänrakennettu salama sijaan portin. Molemmat on 10,1 megapikseliä, 3 tuuman LCD-näytöt, ja on yhteensopiva uuden linjan linssit, CX järjestelmä.


Näimme vuotanut kuva-anturin , ja 2.7x Rajauskerroin mainittu näyttäisi toimivan kanssa, että vaikka todellakin, että laukaus voidaan mistä he saivat tämän tiedon. Siellä on myös mielenkiintoisia patentteja viime vuonna tai niin. Varhain oli mirrorless järjestelmä specced ja havainnollistettu poikkileikkaus , sitten näimme patentin uudenlaisen moottoroitu zoom . Oletettavasti V1 ja J1 on ominaisuus tai kaksi ei jakavatko kilpailijoiden, ja että zoom voi olla yksi heistä.


Will ihmiset uskoko ensimmäisen sukupolven Nikon järjestelmä kun M4 / 3-järjestelmät ovat tulleet niiden kolmannen sukupolven, ja järjestelmiä kuten Sonyn NEX ovat yhä pakottavia? Kamerat on puhuvat puolestaan. Ei sana mennessä vielä.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar