lørdag den 10. september 2011

Job toimitusjohtaja 200 henkilön yritykseen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/syM18nKAlPM/:

seth-sternberg

Tämä guest viesti oli kirjoittanut Seth Sternberg, toimitusjohtaja ja yhteistyötä perustaja Meebo . Hänen viimeinen vieras post oli noin työtä ennen laukaisua käynnistyksen toimitusjohtaja. Tässä yksi, hän keskustelee miten työ muuttuu, kun yrityksen kasvaessa 200 henkeä.


Työtä toimitusjohtajan 200 henkilön yritykseen on melko erilainen elämä minulla oli 6 vuotta sitten, juuri ennen Meebo käynnistetty. Se on paljon vähemmän siitä, mitä teen ja paljon lisää siitä, miten olen mahdollistamiseen muille. Nykymaailmassa, jos zoomaat hyvin makrotason mielestä on kolme asiaa, en. 1. Strategia. 2. Ihmiset. 3. Varojen kohdentaminen.


Strategia


Voit aina kuulla, että osa Toimitusjohtajan tehtävänä on keksiä "strategia". Mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? Minun maailmassani se on kuunnella, koota ja kommunikoida.


Kuunteleminen tarkoittaa kuunnella kaikille. Blogit, työntekijät, lehdistö, muut yrittäjät, pääomasijoittajat, asiakkaat ja käyttäjät-kaikille, jotka voisivat olla mielenkiintoisia tai informatiivinen näkemys, mitä yritys tekee. Bandied yhdessä, ne vaalipiirit muodostavat oman markkina.


Synthesizing tarkoittaa, että otetaan kaikki mitä olet kuunnellut, selvittämisessä signaalin (10% siitä) melusta (90% siitä), ja säätö perustuu luonnollisesti uusia näkökulmia tai uutta tietoa. On harvinaista, että sinun kerätä tarkkaa strategiaa kannattaa noudattaa signaalista, mutta laita se yhteen ja käyttää omia salainen kastike ja sinulla on voittaja.


Ja lopuksi sinun kommunikoida vastaperustettuun strategia (siinä määrin olet päättänyt muuttaa tietenkin) markkinat - samat ihmiset olet kuunnellut. Lopussa päivän, olet oman yhtiön toimitusjohtajan myynti henkilö. Sijoittajille, lehdistö, rekrytoi, asiakkaat ja käyttäjät. Sinun tulee vakuuttaa kaikki nämä ihmiset olet kuunnellut että kuulitte ne, voit sisäistänyt kaiken, ja sinä keksi voittoisa strategia.


Yhdessä Kutsun nämä kolme strategiaa suppilo. Voit kuunnella, sinun koota ja kommunikoida ja sitten aloittaa kaiken uudelleen, kuuntelee palautetta kun olet ilmoittanut.


Ihmiset


Niin monia asioita tapahtuu päivittäin, että siitä tulee hyvin vaikea pysyä päällä kaiken. Itse et todellakaan voi. Pikemminkin sinun luottaa joukkueesi todella omaa kappaletta koko palapelin että he ovat vastuussa. Tämä edellyttää paljon asioita, Top joukossa on luottamus.


Ensinnäkin, sinun täytyy varmistaa, että sinulla on oikeus ihmiset oikeaan asentoon. Takaamisen lisäksi, että heidän taitojaan (niin kova ja pehmeä) on oikea rooli, sinun täytyy varmistaa, että ne jatkavat mittakaavassa tuohon rooli, koska se väistämättä monimutkaistuessa kanssa yrityksen kasvuun. Joku, joka oli suuri 100 ihmistä voi osua seinään 160 ihmistä.


Toiseksi, sinun täytyy varmistaa, että nämä ihmiset ovat mahdollisuus toteuttaa niiden osia show. Paljon tämä vaikutusmahdollisuuksien lisääminen tulee läpi tietoa, joka tietenkin on ilmoitettava jollakin tavalla. Counterintuitive kuin se saattaakin tuntua, että viestintäyhteydet ovat erittäin suurta kaistanleveyttä yhtiössä on yksi suosituimmista asioita voit tehdä antamaan ihmisille. No ... niin, ja ei micromanager.


Kolmanneksi, sinun on tehtävä, että olet ilmaissut selkeästi tehtävän vanhempasi. Jos johtoryhmällä ei ymmärrä tehtävää tai strategiaa, niin ei myöskään niiden joukkueet. Katso, kuinka nopeasti edistystä pysähtyä ilman selvästi ilmaistua strategiaa paikkaan sitä ei ihan.


Neljänneksi, olet oman yhtiön toimitusjohtajan rekrytoija. Jos yksi


Ingen kommentarer:

Send en kommentar