søndag den 2. januar 2011

Storm Botnet palaa osa uudenvuoden hyökkäykset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rykTwxmT5hQ/story01.htm:
Trailrunner7 kirjoittaa "uusi roskapostin kampanja, joka ilmestyi juuri ennen uutta vuotta on osa uutta panosta miehistön takana Storm / Waledac botnet ja käyttää joitakin melko yksinkertaista taktiikkaa - yhdessä nopeasti vuon - pyrkiä kompromissiin hyväuskoinen käyttäjille. uusi hyökkäys syntyi viime viikon lopulla ja on fronted on melko ontuva roskapostin kampanja, joka lähettää miljoonia sähköpostiviestejä, jotka näyttävät olevan loma e-kortteja, yksi vanhempi ja nukkavieru tekniikoita tässä pelissä. mukaan analyysi hyökkäyksen tutkijoiden Shadowserver säätiön uhrit klikkaa linkkiä sähköpostissa ohjataan yksi monista vaarantumisen aloilla, jotka sitten ohjaa käyttäjän toiselle sivulle, joka näyttää viestin, jossa käyttäjä voi ladata fake Flash Player. Tämä tietenkin asentaa pala haittaohjelmia uhrin koneen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Microsoftin patentteja Looks-Are Everything Dating

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6gzKJXbNbA/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Screw että eHarmony yhteensopivuus Matching System hölynpölyä." Fyysinen ulkonäkö pidetään yleisesti yhtenä tärkeimmistä hakuehdot käyttäjien keskuudessa online dating palvelujen "mukaan myönnetty patentti tiistai viisi Microsoft Research keksijöitä. Sen kuva-pohjainen Face Etsi teknologia ei ainoastaan antaa ihmisille mahdollisuuden määritellä sukupuoli, ikä, etnisyys, sijainti, pituus, paino, ja kuten "heidän saalis, kertoo Microsoft, se myös auttaa heitä" tarjoavat kyselyn kuvan kasvot, joihin heillä olisi haluaa etsiä samanlaisia kasvoja. " Joten, vaikka sinulla ei voi olla todellista Angelina Jolie tai Natalie Portman, Microsoft korjaa sinut kanssa samannäköisiä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Onion: n uudeksi toimitusjohtajaksi Kuinkahan Radio Shack on edelleen markkinoilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Välillä kyseenalainen markkinointi päätöksiä , sisustus joka huokuu eräänlainen 90-luvun alussa alennuksia kauppakeskuksen fiilis, ja epätoivoinen työntekijöitä (vaikka ne lähde matkapuhelin vuotaa ajoittain), kun emme tee sitä Radio Shack on aina melko nöyräksi kokemus. Ja kuten The Onion huomauttaa, emme ensin huomannut. Mukaan näet sivuston yhtiön uusi toimitusjohtaja sanoi maanantaina, että hänellä on vielä "ole aavistustakaan", miten kodinkoneita onnistuu pysymään auki. " Mutta näyttää siltä, että yhtiön ylemmän johdon on vakavasti yrittää murtaa koodi:
[T] heories noin RadioShack jatkuvaa vakavaraisuuden liittyy häät DJ hätäjarrusta korvaaminen, ja off-brändin Matkapuhelimen. Toinen teoria liittyy lukemattomia RadioShack lahjakortteja, jotka istuvat lunastamattomat niiden vastaanottajien lompakot. Päivä on myös otaksuttu, että varastossa on "edelleen pyörimisen on" valtava onni tehty kauko-ohjaus lelu autoja 1970-luvun puolivälissä.
Joka muistuttaa meitä: meidän on osuma Shack myöhemmin tänään poimia 90 minuutin laajennettu valikoima kasetti meidän stereo dual-kopiointi kasettisoitin.

Onion: n uudeksi toimitusjohtajaksi Kuinkahan Radio Shack on edelleen markkinoilla perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Onion | Lähetä | Kommentit

IBM Files Patent Troll Patent

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tzOOVi5iei0/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Se kaikki tai ei mitään yli IBM kuin yritys menee kullan ja tiedostot patentti peikko patenttia. Unohda Hyperlinkki patentin tai POS shutdown patentin IBM haluaa patentti patentti. Sen idea on keskittynyt lähestymistapa hallita patenttia keksijän koulutuksesta arkistointi ja suojelun strategioita, mukaan lukien kilpailukyvyn seurantaa. Ainakin teoriassa, IBM voisi saada hyväksyntää oma idea miten hallita patentit ja tehdä liiketoiminnassa aikana. Seuraavan kerran, kun tiedosto patentti, saatat haluat ottaa heihin yhteyttä, sillä saatat tarvita luvan tiedoston tekemisestä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




MSI Wind Top AE2420 3D all-in-one tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-wind-top-ae2420-3d-all-in-one-review/:
Kun MSI rakentaa "all-in-one" PC, se ei pelleillä - MSI Wind Top AE2420 3D on kaikkea, mutta tiskiallas kotoisiksi muovinen runko. Jos suurin osa konsernin tietokoneet tavoitteena pienimmän yhteisen nimittäjän kanssa virransäästötilaan komponentteja, MSI: n laski high-end multimedia pommi täällä - 23,6-tuumainen 120Hz, 1080p, LED-taustavalaistu LCD-kosketusnäyttö paneeli pariksi desktop-luokan 2,53 Core i7-860S-prosessori, Mobility Radeon HD 5730 näytönohjain, Blu-ray-asema, 4GB muistia, ja teratavun tallennustilaa. Aktiivinen suljinlaseilla sylkemään 3D kuvia silmäsi THX kaiuttimet (ja sisäänrakennettu subwoofer) tahkoaa hilloja ja 802.11 b / g / n WiFi, Bluetooth ja USB 3.0-liitintä pyöristää yhteyden pitkä lista. Se sai spec sheet kuolemaan ja yhtä tappava 1800 dollaria hinta - mutta on AE2420 3D enemmän kuin ämpäri Primo osia? Onko se vaivan arvoista rahaa?

Jatka käsittelyssä MSI Wind Top AE2420 3D all-in-one tarkastelu

MSI Wind Top AE2420 3D all-in-one tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 12:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Miksi Julkaistu Tutkimustulokset ovat usein vääriä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjEWNY_GMjg/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Joona Lehrer on mielenkiintoinen artikkeli New Yorker raportoi, että kaikenlaisia vakiintunut, lisääntyä vahvisti päätelmät tieteen ovat alkaneet etsiä yhä epävarmaa, koska ne ei voi jäljitellä. Tämä ilmiö ei vielä ole virallista nimeä , mutta se esiintyy useilla eri aloilla, psykologiasta ekologia ja lääketieteen alalla, ilmiö tuntuu hyvin laajasti, vaikuttaa paitsi psykoosilääkkeet, mutta myös hoitojen aina sydämen stenttien ja E-vitamiini ja masennuslääkkeitä. "Eräs minun ohjaajat kertoivat minulle, että todellinen virhe oli yrittää jäljitellä työtäni, sanoo tutkija Jonathan Schooler. "Hän kertoi minulle tekee, että oli vain asettamalla itseäni varten pettymys." Monien tutkijoiden vaikutus on erityisen huolestuttavaa siksi, mitä se paljastaa tietoja tieteellistä prosessia. "Jos replikointi on se, mikä erottaa tiukasti tieteen osoitteesta squishiness on pseudotiede, mistä me ne kaikki tarkasti validoituja tuloksia joita ei voi enää todistaa ? " kirjoittaa Lehrer. "jonka seurauksena meidän pitäisi uskoa?" Francis Bacon, varhaisen modernin filosofi ja edelläkävijä tieteellisen metodin, julisti kerran, että kokeet olivat välttämättömiä, koska he antoivat meille "asettaa luonteeltaan kysymys", mutta nyt näyttää siltä, että luonto antaa usein meille erilaisia vastauksia. Mukaan John Ioannidis laatija Miksi useimmat Julkaistu Tutkimustulokset ovat vääriä, suurin ongelma on se, että liian monet tutkijat harjoittavat mitä hän kutsuu "merkitys jahtaa" tai tapoja tulkita tietoja niin, että se läpäisee tilastollinen testi merkitys-yhdeksänkymmentäviisi -prosenttisen raja keksi Ronald Fisher. "tiedemiehet ovat niin innokkaita siirtämään tämä maaginen koe, että he alkavat leikkimisestä numerot, yrittää löytää jotain, joka tuntuu arvoinen," "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Tesla vakuuttaa $ 57k Model S on kannattavaa, seksikäs näköinen liian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla vakuuttaa $ 57k Model S on kannattavaa, seksikäs näköinen liian
Polku saatavuus autoja tulevaisuudessa on koristeltu kanssa tiesulkujen, kuoppia, ja jopa IED - yhä kalliimmaksi kehitystä. Tämä kävi äskettäin havaittu Fisker karmaa saada hinnan lisätä jopa 95.900 dollaria, mojova hypätä ensimmäinen 80.000 dollaria arvioihin, mutta Tesla ottaa tämän mahdollisuuden antaa uusia vakuutteluja siitä, että sen malli S sedan hinta 57.000 dollaria on mukava. Tuo johtuu suurelta osin pienempiä Li-Ion akut, jotka ovat samanlaisia kuin käyttää kannettavissa tietokoneissa ja löytyvät hajallaan kuin sitkeä rusinoita tässä alumiinia evästeen. He paljon halvempaa tuottaa kuin suuret, monoliittiset pakkauksissa käytetty Nissan Leaf tai Chevy Volt , noin 200 dollaria kilowattitunnilta vs. 750 dollaria Nissan. Tämä on halpa riittää Tesla vakuuttaa että se voi edelleen saada voittoa Model S, vaikka sen hinta on asetettu noin puolet Roadster . Onko tämä vielä on, jos se osuu tuotanto vuonna 2012? Emme voi odottaa selvittää.

Tesla vakuuttaa $ 57k Model S on kannattavaa, seksikäs näköinen liian perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 10:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Online huumorinsa nyt laitonta Kaliforniassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JMYcd7hCdmU/story01.htm:
theodp kirjoittaa "TechCrunch Michael Arrington kertoo, että Kalifornian lakiehdotus kriminalisoida online huumorinsa tuli voimaan 1. tammikuuta." Siellä on tarkoitus vahingoittaa, pelotella, uhkaile tai huijata toisen henkilön - ei välttämättä ihminen olet esiintyminen ", kertoo Arrington . "Sananvapaus kysymyksiä, muun muassa satiiri ja parodia, ei käsitellä tekstissä laskun. tuomioistuimet todennäköisesti lajitella sitä." Joten, Fake Steve Jobs, sinulla kysyä itseltäsi yksi kysymys: "Tunnenko onnekas? No, do ya punk? '"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Jotkut Hotmail-tilit pyyhitty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ub75AcAiuaA/story01.htm:
tomhudson kirjoittaa "PC Magazine kertoo, että monet Hotmail-tilit ovat menettäneet kaikki sähköpostit. Käyttäjien koko email historiat ovat ilmeisesti kadonneet." Käyttäjät voivat edelleen kirjautua sans kysymys. Kuitenkin he saapuvat tyhjään postilaatikoihin: Ei omia kansioita, ei viestejä "Lähetetyt" tai "Poistettu" mitään. Kuten odottaa sopii, jyrkkyys (ja odottamattomuuden) ja purge on jättänyt joitakin Hotmailin pitkäaikainen käyttäjien vähän pimeässä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.