søndag den 2. januar 2011

Tesla vakuuttaa $ 57k Model S on kannattavaa, seksikäs näköinen liian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla vakuuttaa $ 57k Model S on kannattavaa, seksikäs näköinen liian
Polku saatavuus autoja tulevaisuudessa on koristeltu kanssa tiesulkujen, kuoppia, ja jopa IED - yhä kalliimmaksi kehitystä. Tämä kävi äskettäin havaittu Fisker karmaa saada hinnan lisätä jopa 95.900 dollaria, mojova hypätä ensimmäinen 80.000 dollaria arvioihin, mutta Tesla ottaa tämän mahdollisuuden antaa uusia vakuutteluja siitä, että sen malli S sedan hinta 57.000 dollaria on mukava. Tuo johtuu suurelta osin pienempiä Li-Ion akut, jotka ovat samanlaisia kuin käyttää kannettavissa tietokoneissa ja löytyvät hajallaan kuin sitkeä rusinoita tässä alumiinia evästeen. He paljon halvempaa tuottaa kuin suuret, monoliittiset pakkauksissa käytetty Nissan Leaf tai Chevy Volt , noin 200 dollaria kilowattitunnilta vs. 750 dollaria Nissan. Tämä on halpa riittää Tesla vakuuttaa että se voi edelleen saada voittoa Model S, vaikka sen hinta on asetettu noin puolet Roadster . Onko tämä vielä on, jos se osuu tuotanto vuonna 2012? Emme voi odottaa selvittää.

Tesla vakuuttaa $ 57k Model S on kannattavaa, seksikäs näköinen liian perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 10:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar