søndag den 2. januar 2011

Fractal Design Määritä Mini Mukautetun siirron osalta ojien LED tyyli

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/fractal-designs-define-mini-custom-pc-case-ditches-leds-for-sty/:
Kuten kuka tahansa asioinut noin varten mukautetun PC tapauksessa tietää, vaihtoehdot ovat lähes rajattomat - mutta se on vähän eri juttu, jos etsit pitää asiat tyylikäs ja yksinkertainen kuin mahdollista. Onneksi ihmiset on Fractal Design ovat nyt toimittaneet yksi vaihtoehto maltillisemmin kallistettu ihmiset siellä muodossa uusia Määritä Mini tapaus, joka on Micro ATX versio suurempien Määrittele R2 ja R3 tapauksissa. Kuten huomaatte yllä, se on sopivan monoliitti kaltainen, ja se ei tule liian monia kompromisseja kannalta silmälasit - itse asiassa, voit itse saada runsas kuusi HDD tarjottimet kaikkien tavanomaisten majoitukset. Ei sanaakaan hinta vielä, mutta emme vierasta se ei vaatia liikaa palkkion, jos yhtiön muut Määrittele tapaukset ovat viitteitä.

Jatka käsittelyssä Fractal Design Määritä Mini Mukautetun siirron osalta ojien LED tyyli

Fractal Design Määritä Mini Mukautetun siirron osalta ojien LEDit tyyli perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 00:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Fractal Design | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar