søndag den 2. januar 2011

Japanilaiset tutkijat luoda palladiumia kuten metalliseos nanoteknologian avulla, "nykyajan alkemiaa"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/japanese-researchers-create-palladium-like-alloy-using-nanotechn/:
Kuten olet varmasti tietoinen, jotkut jalometallien käytetään kulutuselektroniikan - kuten palladiumia - voi olla niin tyyris, ja vaikea saada, mikä on saanut jotkut saisivat materiaalit vanhoista elektroniikan ja käyttää niitä uudelleen , kun taas toiset on ahkerasti työskennellyt helpommin saatavilla olevista vaihtoehdoista. Niistä tähän jälkimmäiseen ryhmään ovat tutkijaryhmä Japanin Kioton yliopisto, joka on juuri ilmoittanut, että he ovat onnistuneet luomaan palladium-kuin seoksen käyttämällä mitä on kuvattu "nykyajan alkemiaa." Tarkemmin sanottuna ne käytetään nanoteknologia yhdistää (ja "nebulise) rodiumin ja hopeaa, jotka eivät yleensä sekoitetaan uuteen komposiitti, jossa he sanovat voisi lopulta korvata aito asia koko joukko elektroniikkaa ja muita tuotteita. Valitettavasti se ei ole selvää, kun se voi tapahtua, mutta tutkijat eivät juuri pysähdy palladium - he ilmeisesti jo etsimässä käyttämällä samanlaista prosessia, jolla luodaan muita metalliseoksia.

[Kuva luotto: Jurii / Wikimedia Commons ]

Japanilaiset tutkijat luoda palladiumia kuten metalliseos nanoteknologian avulla, "nykyajan alkemiaa" alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 07:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar