søndag den 2. januar 2011

Vizio kiusaa tuloa tabletti hangata kanssa pizazz kautta Rose Bowl paikalla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-teases-entry-into-the-tablet-fray-with-pizazz-via-rose-bow/:
Kiusanteko tablettia ennen CES vedenpaisumus ei ole mitään uutta valmistajille tässä vaiheessa, mutta me ainakin antaa Vizio muutaman tyylipisteet sen kalliita lähestymistavan taktiikka. Tämä johtuu Vizio tabletti tehty ei-niin-salainen ulkonäkö aikana Rose Bowl. Erityisesti laite ilmestyi noin 15 sekuntia puheenjohtajan viesti käsissä Vizio päällikkö myyntijohtajaksi Randy Waynick. Vain siinä tapauksessa pelkkä näky se oli liian hienovarainen, Waynick käsikirjoitus oli myös ystävällisesti mainita Vizio omistautuminen "viihdettä vapautta kaikille" ja mahdollisuus katsella sisältöä "mitään niiden hienoja uusia tuotteita" - wink wink, tökätä tökätä. Tiedot tuotteesta on tietenkin tuntematon, mutta se on varmaa, että se toimii Android perustuu ilmaisin painikkeet alaosassa sen näytön ja olemme varmoja todellinen silmälasit syntyy ensi viikolla. Olemme myös melko myönteinen se ei Vizio n 7-tuumainen partaveitsi kannettava TV . Nyt kuitenkin katsoa koko video tauon jälkeen ja pohtia, miten onnekkaita olemme elää maailmassa, jossa kukaan ei voisi ostaa lippu Rose Bowl ja pitää Vizio tabletti kädessä vain siinä tapauksessa täytyy katsoa toisen jalkapallopelin seisoo iski.

Jatka käsittelyssä Vizio kiusaa tuloa tabletti hangata kanssa pizazz kautta Rose Bowl paikalla

Vizio kiusaa tuloa tabletti hangata kanssa pizazz kautta Rose Bowl paikalla perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 01:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar