søndag den 2. januar 2011

CHAdeMO EV nopeasti latureita laajenee testeissä ympäri USA, 80% kapasiteetista 30 minuuttia tai vähemmän

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/chademo-ev-quick-chargers-to-get-wider-tests-across-us-80-capa/:
CHAdeMO EV nopeasti latureita laajenee testeissä ympäri USA, 80% kapasiteetista 30 minuuttia tai vähemmän
Ajatus odotella tuntikausia sinun EV ladata tulee pian menneisyyteen - tai pikemminkin se on jo Japanissa, jossa CHAdeMO -tyyliin latureita, joiden avulla autot kuten Nissan Leaf saada 80 prosenttia akun kapasiteettia vain 30 minuutissa. Nyt he oikein aloittamassa Yhdysvaltain hyökkäystä. Ensimmäinen hyökkäys tuli Portland muutama kuukausi sitten, ja 310 enemmän asemia riviin käyttöönottoa Arizonassa, Kaliforniassa, Teksasissa, Tennesseessä, Oregon, ja muualla Washington mukaan Yomiuri. Liikkua maksaa noin 230.000.000 dollaria yhteensä, vaikka ei ole mitään sanaa siitä he ovat julkisesti saatavilla kuin yksi Portland. CHAdeMO, joka on pelata Japanin "O cha demo ikaga desuka" ("let's teetä latauksen aikana"), toimii käsittely AC DC muuntaminen ulkoisesti ja antaa voimaa jopa 500VDC ja 125 ampeeria, paljon enemmän kuin aluksella AC / DC-muuntimet voi käsitellä. Tämä ajaa alas latausaika massiivisesti - vaikka et pidä teetä.

CHAdeMO EV nopeasti latureita laajenee testeissä ympäri USA, 80% kapasiteetista 30 minuuttia tai vähemmän perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 06:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Green Car Congress , Autoblog Green | lähde Yomiuri | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar