søndag den 2. januar 2011

Onion: n uudeksi toimitusjohtajaksi Kuinkahan Radio Shack on edelleen markkinoilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Välillä kyseenalainen markkinointi päätöksiä , sisustus joka huokuu eräänlainen 90-luvun alussa alennuksia kauppakeskuksen fiilis, ja epätoivoinen työntekijöitä (vaikka ne lähde matkapuhelin vuotaa ajoittain), kun emme tee sitä Radio Shack on aina melko nöyräksi kokemus. Ja kuten The Onion huomauttaa, emme ensin huomannut. Mukaan näet sivuston yhtiön uusi toimitusjohtaja sanoi maanantaina, että hänellä on vielä "ole aavistustakaan", miten kodinkoneita onnistuu pysymään auki. " Mutta näyttää siltä, että yhtiön ylemmän johdon on vakavasti yrittää murtaa koodi:
[T] heories noin RadioShack jatkuvaa vakavaraisuuden liittyy häät DJ hätäjarrusta korvaaminen, ja off-brändin Matkapuhelimen. Toinen teoria liittyy lukemattomia RadioShack lahjakortteja, jotka istuvat lunastamattomat niiden vastaanottajien lompakot. Päivä on myös otaksuttu, että varastossa on "edelleen pyörimisen on" valtava onni tehty kauko-ohjaus lelu autoja 1970-luvun puolivälissä.
Joka muistuttaa meitä: meidän on osuma Shack myöhemmin tänään poimia 90 minuutin laajennettu valikoima kasetti meidän stereo dual-kopiointi kasettisoitin.

Onion: n uudeksi toimitusjohtajaksi Kuinkahan Radio Shack on edelleen markkinoilla perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Onion | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar