tirsdag den 5. juli 2011

Microsoft ja Wistron tulevat ehdot royalty sopimukseen, Android ja Chrome OS nyt kohdennetaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/microsoft-and-wistron-come-to-terms-in-royalty-agreement-androi/:


Näemme raskaan nousuun Microsoftin säälimättömän harjoittamisesta lisenssisopimuksia valossa viime patentti-rikkomuksia koskevista vaateista . Wistron Corp , haara Acer, on viimeisin yritys saada sopimus Microsoftin kanssa merkkijono oikeusjuttuja ja royalty yhteenotot n jännitti aikana kaksi kuukautta. Vaikka olemme nähneet Android toimittajat kuten Itronix ja Velocity Micro tulevat sopimukset ihmiset Redmond, samoin kuin toiset, kuten Motorola ja Barnes & Noble tulossa oikeussalista rehua, tämä on ensimmäinen kerta Chrome OS on kohdistettu. Wistron n ODM (original design manufacturer), joka toimittaa muiden yhtiöiden kanssa tietokoneiden tablets ja e-lukijat joko Google OS, joten se ei välttämättä yllätys, että se rekisteröitynyt Microsoft oikeusjuttu ehkäisyn suunnitelma. Niukkoja tietoja on saatavissa syrjään siitä, että rojaltien kerätään seurauksena. Nyt kun Chrome on mukana, sitä paitsi osoittaa, että Team Ballmer ei perääntymisestä, se näyttää olevan yhä useampaa yritystä sen tähtäin - me vain ihmetellä kuka Seuraavana listassa. Täysi (vaikkakin lyhyt) PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Microsoft ja Wistron tulevat ehdot royalty sopimukseen, Android ja Chrome OS nyt kohdennetaan


Microsoft ja Wistron tulevat ehdot royalty sopimukseen, Android ja Chrome OS nyt suunnattu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 15:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Googlen rebrand Blogger & Picasa Google + Integration

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XXLzoH7oL6o/Google-To-Rebrand-Blogger-amp-Picasa-For-Google-Integration:

dkd903 kirjoittaa "Google suunnittelee rebrand sen valokuvien jakamiseen alustan Picasa ja blogging platform Blogger ja uudelleen käyttöön ne Google Kuvat ja Google Blogit. Kaikki tämä on osa massiivista ominaisuuden lisäksi Googlen uusi sosiaalinen verkosto, Google +."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Yritys sakot 25.000 € muuttamiseksi, Wikipedia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tip6ujA6p3c/Company-Fined-euro25000-For-Altering-Wikipedia:

hcs_ $ reboot kirjoittaa "Ranskalainen tuomioistuin määräsi yhtiön maksamaan 25.000 euroa kilpailijalle, josta hän oli poistanut nimi Wikipedia merkintä omistettu hänelle kenttään. Hi-Media, vastaaja, todettiin kiitos hänen IP-osoitteessa Wikipedia-sivulla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Patriot Act vs. EU: n tietosuojadirektiivin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-dqV8sW43uA/Patriot-Act-vs-the-EUs-Data-Protection-Directive:

itwbennett kirjoittaa "Viime viikolla Microsoft varoitti, että alle Patriot Act yhtiö voidaan velvoittaa luovuttamaan Euroopan asiakkaiden tietoja uuden pilvi palvelu Yhdysvaltojen viranomaisille - ja myös pitää tiedonsiirto salaisuus. Tämä on tietenkin ristiriidassa Euroopan tietosuojadirektiivin, jossa todetaan, että organisaatioiden on ilmoitettava käyttäjille kun paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja. "Microsoft voi jo siirtää EU-tietoja Yhdysvaltojen mukaan safe harbor-sopimus. Mutta oikeudelliset asiantuntijat ovat varoittaneet, että tämä sopimus on tuskin kannattaa paperi on kirjoitettu, "kirjoittaa IDG News Servicen Jennifer Baker." on seitsemän periaatetta Safe Harbor, mukaan lukien kohtuulliset tietoturvaa, ja selvästi määritelty ja tehokas täytäntöönpano. Kuitenkin kaikki tämä on poistetuiksi, jos Patriot Act vedotaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Cisco auttaa China Pidä silmällä Kansalaiset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rGz8N0h1b30/Cisco-Helps-China-Keep-an-Eye-On-Its-Citizens:

doperative kirjoittaa "länsimaiset yritykset mukaan lukien Cisco Systems Inc. ovat valmiita auttamaan rakentaa uusi kunnianhimoinen seurantahankkeen Kiinassa - citywide verkosto peräti 500000 kamerat että virkamiehet sanovat estää rikollisuutta mutta että ihmisoikeuksia kannattaa varoittaa voisi kohdistaa poliittisia toisinajattelijoita. tarkastelu Peaceful Chongqing hankkeen Wall Street Journal osoittaa Cisco tulee toimittaa verkon laitteet, joka on välttämätöntä toiminnan suuria ja monimutkaisia ​​seurantajärjestelmiä mukaan ihmiset tuntevat paljon. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Yhdysvaltain armeijan käyttänyt $ 2,7 miljardia On Crashing Computer

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6HKf3hYKS4/US-Army-Spent-27-Billion-On-Crashing-Computer:

Nimetön lukija kirjoittaa "mukaan kahden entisen Yhdysvaltain armeijan tiedustelu-upseerien, monen miljardin dollarin DCGS-sotilaallisen tietokonejärjestelmää, joka on suunniteltu auttamaan Yhdysvaltain armeijan Irakissa ja Afganistanissa ei yksinkertaisesti toimi. DCGS-on tarkoitus kerry tiedustelu-, valvonta ja tiedustelu, ja tuottavat reaaliaikaista taistelukenttä analyysi ja nykyinen sijainti arvokkaiden tavoitteita - mutta sen sijaan se on haitannut sotaan eikä auttanut. kenraalimajuri Michael Flynn, Top tiedustelu-upseeri Afganistanissa, sanoo, että DCGS-vioista on jopa johtanut ihmishenkien menetykseen (PDF). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Italian Nimetön Hacker Cell Arrested

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bK7RODAOHlU/Italian-Anonymous-Hacker-Cell-Arrested:

jojo_it kirjoittaa "Kolme hakkereita, osa Nimetön Hacker Group, on tunnistettu ja pidätetty sen jälkeen, italialais-sveitsiläinen tutkimus. solu suorittaneet useita hyökkäyksiä Italian hallituksen sivustot ja" asianomaisten italialaisten yritysten. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Anti-PowerPoint puolue muodostettiin vuonna Sveitsi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-sSydU3hbE/Anti-PowerPoint-Party-Formed-In-Switzerland:

vihainen tapiiri kirjoittaa "Monet ihmiset eivät pidä istuu läpi kokouksessa ajetaan kanssa esitys ohjelmistoja. Microsoftin PowerPoint on ehkä tunnetuin ja vihattaviksi diaesityksen ohjelmia siellä, mutta harva ottaa poliittista kantaa sen yli. Kuitenkin juuri näin Sveitsin Anti-PowerPoint Party (APPP) pyrkii tekemään. Valitse artikkeli: "Mukaan APPP käyttö esitys ohjelmistoja kustannusten Sveitsin talouden 2100000000 Sveitsin frangia (US $ 2,5 miljardia euroa) vuodessa, kun taas koko Euroopassa, esittely ohjelmisto aiheuttaa taloudellista menetystä € 110000000000 (US $ 160 miljardia). APPP laskelmat perustuvat tarkistamattomia oletuksia henkilöstömäärä osallistuu esityksiä viikoittain, ja oletetaan, että 85 prosenttia nämä työntekijät näe mitään tarkoitusta esityksiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Realistinen Robot Suunniteltu hammaslääketieteen opiskelijoista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uvTWSvxCCe0/Realistic-Robot-Designed-For-Dental-Students:

Zothecula kirjoittaa "Tokion Showa yliopisto on paljastettiin uusin robotti hammashoidon potilas. Yliopiston mukana robotiikka yritys Tmsuk valmistaa realistinen botti, joka on suunniteltu simuloimaan tyypillisten potilaan eleitä ja reaktioita, jolloin hammaslääketieteen opiskelijat voivat kokea millaista on työskennellä todellinen potilas. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ensimmäinen WebCL Demot saapuvat Nokia ja AMD

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sAEELwNZZ04/First-WebCL-Demos-Arrive-From-Nokia-and-AMD:

Nimetön lukija kirjoittaa "Samsung ja Nokia ovat julkaisseet ensimmäisen toteutuksia WebCL verkkoselainten. Nokian versio toimii Firefox 4 ja AMD: n App SDK Windows Vista / 7 32-bit ja Samsungin version Mac OS X 10.6.7 Safarilla ja Nvidia OpenCL GPU. täytäntöönpano ei juurikaan mitään käyttöä keskimäärin käyttäjille, mutta on olemassa pari YouTube-videoiden että showcase hevosvoimat grafiikkapiirit fysiikan laskelmat - sisällä selainikkunan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NYT Update Breaks iPad, harmittaa Tilaajat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BGrsNl9kfmk/NYT-Update-Breaks-iPad-App-Annoys-Subscribers:

jbrodkin kirjoittaa "New York Times, joka hiljattain aloitti latauksen iPad lukijoille 20 dollaria kuukaudessa, on paljon vihaisia ​​digitaalisten tilaajien jälkeen päivitys rikkoi NYTimes iPad sovellus. päivityksen tarkoituksena oli helpottaa lukijoiden tilata Times iTunesin kautta (irony!) vaan jättää lukijat pääse yhtään artikkelia. Pahempaa, Times ei vaivaudu korjaamaan app yli pitkän viikonlopun tai vastata käyttäjille, jotka valittivat Twitterissä. Se ei ole ensimmäinen kerta kehittäjät ovat rikki iPad hakemuksen huonosti rakennettu päivityksen, mutta lukija valituksia huomattava, että koko New York Times ja korkean hinnan se veloittaa tekevät tästä tahdittomuus erityisen ärsyttävää. Angry käyttäjät ovat ajaneet App n rating alas alle kaksi tähteä viidestä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.