tirsdag den 5. juli 2011

Stars Versus Suuri Joukkueet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/idPZytqwah8/:


On selvää Piilaaksossa että tähden työntekijät ovat arvoltaan kymmenen-sata kertaa enemmän kuin tavalliset työntekijät. Tämä calculus pätee erityisesti ohjelmistokehittäjiä, mutta koskee myös tuotepäälliköt, myynti johtajat ja muut avainhenkilöt. Jos olet tähti esiintyjä, vain taivas on rajana, mitä tulee teknologian yritykset ovat valmiita houkutella tai pitää sinut.


Olemme nähneet tämän uudestaan ​​ja uudestaan. Facebook osti Friendfeed varten 50.000.000dollari vain saada sen erittäin lahjakas insinöörit (toinen perustaja Brett Taylor on nyt Facebookin CTO). Viime vuonna Google teki 3.500.000 dollaria vastatarjoukseksi jotta henkilökunnan insinööri pitää häntä menemästä Facebook. Ja tänä vuonna se maksoi kahdessa ylimmässä tuotepäälliköt peräti +150.000.000dollari pitää heitä menemästä Twitter.


Vuokraus tähteä, eikä vain he työskentelemään kovemmin kuin kaikki muutkin, mutta ne myös nostaa suorituskykyä koko yrityksen. Olen nähnyt tämän tapahtua sekä teknologia-ja mediayhtiöiden. Tähdet tulevat ja nostaa rimaa, ja kaikki muut poimii ne pelin tulos (joko ulos ylpeyden tai pelon, tai jotkut molemmista).


Mutta kaikki eivät voi olla tähti. Ja joskus tähdet himmenevät, kun ne otetaan pois ympäristöstä, jossa heistä tuli tähtiä ensikertalaisia. Harvard Business Schoolin tutkimuksessa kerran katsoin tähden Wall Streetin analyytikot ja päätteli, että ne eivät yleensä tee samoin, kun he muuttivat työpaikkaa. Lisäksi tutkimus ehdotti, että jotkut tekijät liikkuvat tähteä onnistuneesti myös kuinka samankaltaisia ​​uusi yhtiö on vanhaa kulttuuria ja resursseja, ja kykyä tähden tuomaan mukanaan hänen joukkue.


Yhdestäkään tutkimuksesta tarkastella dynamiikkaa tekniikan startups. Ne ovat keskittyneet enemmän Wall Street tai suuret yritykset, jossa tähdet on määritelty eri tavoin. Silti viime blogikirjoituksen Fast Companyn toinen perustaja Bill Taylor yrittää soveltaa argumentti Piilaakson ja sanoo, että hienoja ihmisiä ovat yliarvostettua. Taylor tuo Boston Bruins ja Dallas Mavericks kuten counterexamples että suuri tiimit voivat tehdä paremmin kuin kilpailijansa kanssa tähden yksittäisiä pelaajia.


Kun retweeted tämä artikkeli muutama viikko sitten, Square COO Keith Rabois lähes välittömästi vastasi , "hän on väärässä." Ai niin, kysyin, entä Bruins? Mihin Rabois vastasi:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar