tirsdag den 5. juli 2011

Terrafugia Transition ilma pääsee DOT katsastusta sign-off, voidaan nyt ajaa sinut lentokentälle

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/terrafugia-transition-aircraft-gets-dot-roadworthiness-sign-off/:



Useimmille koelentokoneet ansaiten lentokelpoisuustodistus on tarpeeksi haastetta. Mutta Terrafugia Transition on ainutlaatuinen tyyppi lentävä kone, joissa edellytetään paitsi FAA, mutta myös USDOT National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), koska tämä ilma / maa hybridi todennäköisesti viettää yhtä paljon aikaa risteilyt alas valtatie sillä se lentää 5000 metrin korkeudella. Siirtyminen on nyt hieman lähempänä lentoonlähdössä, jossa NHTSA myöntämistä poikkeuksista poissa turvatyynyt, puuttuu elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, ja koneen kevyt polykarbonaatti ikkunat (polykarbonaatti on kevyempi kuin auto turvalasia, eikä särkyvät ja peittää lentäjän näyn Jos Lintutörmäys). Valitettavasti Transition on edelleen muita esteitä lentää - sen ohjaamon on rajoitettu kuljettaa 330 kiloa, kun täyteen tankattuna, mukaan lukien matkustajat, ja hinta on noussut 41 prosenttia, 250,000 dollari. Tällä välin Terrafugia toivoo edetä tuotantoon myöhemmin tänä vuonna, jolloin "lentävät auton" hieman lähempänä kiitotietä (ja valtatie) lähellä sinua.

Terrafugia Transition ilma pääsee DOT katsastusta sign-off, voidaan nyt ajaa sinut lentoasemalle alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 04:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Rekisteröidy | lähde AOPA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar