tirsdag den 5. juli 2011

Google Maps-pohjainen koulutus pyörä simuloi Tour de France, kieltäytyy puhua Englanti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-maps-powered-training-bike-simulates-tour-de-france-refu/:


Huono Ranska. Kansakunta tunnetaan lähinnä sen ruoan ja viinin on vain muutamia suurten urheilutapahtumien soittaa oman, mutta me - suuri, rasvaa ja laiska Amerikka - ovat pwned sen tunnetuimmista yksi seitsemän vuotta. Tämä perintö voisi elää yhä - jos et mielessä kuoret pois 1299 dollaria ja hikoilua ympäri olohuoneen lattialla, että on. Powered by Google Maps ja mainostetaan virallinen kouluttaja Le Tour de France, tulee Pro-Form koulutus pyörä niin hardcore, se jopa simuloi kuopissa. Ok, teimme että viimeinen osa ylöspäin, mutta se antaa sinun tuntea polttaa 24 esisäädettyä kursseja, tai joku oma rankaisee design . Saat erittäin sitoutunut sisätiloissa harrastaja, siellä on myös älykäs tuulen vastus ja 20 prosenttia rinne / lasku-ominaisuus, joka saman hinnan nousut ja laskut tosielämän ulkona pyöräily ilman vaivaa todellinen ulkona. Oikeasti, se on hieman paljon ja me emme voi oikeastaan ​​nähdä tämä asia otetaan pois uudenvuodenaattona resoluutio asettaa, mutta jos olet aina halunnut, että pyöräilijä on derriere, tämä on teidän kouluttaja.

Google Maps-pohjainen koulutus pyörä simuloi Tour de France, kieltäytyy puhua Englanti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 07:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Pro-Form | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar