tirsdag den 5. juli 2011

Google Videos vuokra App tekee ohikiitävä Cameo Market, ennakoi välitön julkaisu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/google-videos-rental-app-makes-fleeting-cameo-in-market-portend/:


Alkuperäinen Google Videos tulee olemaan mahtava närkästynyt tästä. Ei vain se on kestänyt toistuvasti yrittää sen elämän seuraavat Big G ​​osti YouTuben, mutta nyt sen hyvin henkilöllisyys on nöyryyttävän kopioida ja liittää päälle aivan eri palvelu. Uusi Google Videos on elokuva vuokra app , joka antaa Android käyttäjille Yhdysvalloissa mobiili pääsy 3000 + Premium-filmit , jotka ovat jo saatavilla vuokrattavia työpöydälle. Toistaiseksi kukaan ei ole pystynyt murtautumaan ulos popcorn paitsi muutama onnekas Xoom omistajia , mutta viime yönä App salaperäisesti tuli saataville kaikille muille Android Market, too. Valitettavasti nämä nopeat laukaisee jotka onnistuivat asentamaan app ennen se katosi palkittiin niittaamalla peräkkäin palvelimen virheitä, mutta ainakin se antaa meille toivoa, että reaaliaikainen Kaupat astuvat kanssa massat lyhyen järjestyksessä. Google Videos on kuollut, eläköön Google Videos.

Google Videos vuokra App tekee ohikiitävä Cameo Market, ennakoi välitön julkaisu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 18:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Puhelin Arena | lähde Android Central | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar