tirsdag den 5. juli 2011

Microsoft ja Wistron tulevat ehdot royalty sopimukseen, Android ja Chrome OS nyt kohdennetaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/microsoft-and-wistron-come-to-terms-in-royalty-agreement-androi/:


Näemme raskaan nousuun Microsoftin säälimättömän harjoittamisesta lisenssisopimuksia valossa viime patentti-rikkomuksia koskevista vaateista . Wistron Corp , haara Acer, on viimeisin yritys saada sopimus Microsoftin kanssa merkkijono oikeusjuttuja ja royalty yhteenotot n jännitti aikana kaksi kuukautta. Vaikka olemme nähneet Android toimittajat kuten Itronix ja Velocity Micro tulevat sopimukset ihmiset Redmond, samoin kuin toiset, kuten Motorola ja Barnes & Noble tulossa oikeussalista rehua, tämä on ensimmäinen kerta Chrome OS on kohdistettu. Wistron n ODM (original design manufacturer), joka toimittaa muiden yhtiöiden kanssa tietokoneiden tablets ja e-lukijat joko Google OS, joten se ei välttämättä yllätys, että se rekisteröitynyt Microsoft oikeusjuttu ehkäisyn suunnitelma. Niukkoja tietoja on saatavissa syrjään siitä, että rojaltien kerätään seurauksena. Nyt kun Chrome on mukana, sitä paitsi osoittaa, että Team Ballmer ei perääntymisestä, se näyttää olevan yhä useampaa yritystä sen tähtäin - me vain ihmetellä kuka Seuraavana listassa. Täysi (vaikkakin lyhyt) PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Microsoft ja Wistron tulevat ehdot royalty sopimukseen, Android ja Chrome OS nyt kohdennetaan


Microsoft ja Wistron tulevat ehdot royalty sopimukseen, Android ja Chrome OS nyt suunnattu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 15:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar