tirsdag den 5. juli 2011

Google dioja Palkinnot osaksi beta, avulla saat todella maksettu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-slides-prizes-into-beta-helps-you-get-real-paid/:


Tulkaa alas! Voit olla seuraava kilpailija Palkinnot sivustolla. Se oli ylilyönti, me tiedämme, mutta se on välttämätön tuomista uuden maailman online ratkaisukeskeinen sosiaalisen pelaamisen uranuurtajana Slide joukkue. Hankkimat GOOG takaisin vuonna 2010, matala profiili viihde-ajettu App kehittäjä on ollut kovasti työtä tehdä web "enemmän sosiaalista" ja täyttämällä sen Big Daddy taskuun. Debytoidessaan klassinen Googlen beta muoto, palkinnot vie Twitter tai Facebook tilejä ja kyltit sinut käteisellä palkittu, käyttäjän luomaa kilpailu metkut. Jos olet jäänyt että hieno kohta, me jälleen - käyttäjät suunnittelu haasteita, lähetät ratkaisu (tai päinvastoin). Kuten 40 dollaria "Anna isäni makeover!" Kilpailun olemme täysin epäpäteviä syöttää, tai 30 dollaria "kokonaisvaltainen" saada terveitä "suunnitelma elää suuri, saastunut kaupunki" peli emme varmasti Al Gore voittaa unissaan. Se kooky idea, mutta voimme varmasti nähdä että palvelun laajaa yleisöä. Ollaan rehellisiä tässä: Google + sosiaalisen pelaamisen + palkintorahaa = solid käyttäjän kultaa.

Google dioja Palkinnot osaksi beta, voit hankkia todellinen maksettu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 03:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Palkinnot | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar