tirsdag den 5. juli 2011

Google tilapäisesti keskeyttää Reaaliaikainen haku ansiosta vanhentunut Twitter käsitellä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-temporarily-suspends-realtime-search-thanks-to-expired-t/:


Jos huomannut selvästi puutteellista tweetage Google-hakutuloksissa eilen, et ole yksin. Osoittautuu, yhtiö on tilapäisesti keskeyttänyt Realtime hakutoiminto, osana käynnissä Google + käynnistää . El GOOG tehty ilmoitus, ironista kyllä, muodossa piipittää, selitti, että se tarvitsee aikaa integroida Google + sen sosiaalinen verkko-haku työkalu, mutta ilman tarjoaa tietyn ajan kuluessa. Mountain View paljasti myöhemmin tarkemmin seuraavat lausuman, tarjotaan hakukone Land:


Lokakuusta 2009 meillä on ollut sopimus Twitter sisällyttää niiden päivityksiä hakutuloksissa kautta erityinen rehu, ja että sopimuksen voimassaolo päättyi 2. heinäkuuta. Vaikka meillä ei ole pääsyä tähän erityiseen syöte Twitter, tietoa Twitterissä joka on julkisesti saatavilla indeksoijamme edelleen haettavissa ja löytää Googlessa.


Twitter tarjosi Samoin Curt selitys, sanomalla, että se toimittaisi edelleen Tweet integraatio yhtiöt kuten Microsoft ja Yahoo, mutta lisää että se toimii edelleen Googlen kanssa "monilla muilla tavoilla." Googlen Sosiaalinen Search puolestaan ​​toimii edelleen, mutta on poistettu kaikki Twitter tiedot. Vielä ei ole siitä, onko kahden osapuolen ovat tulleet neuvotteluja, mutta kun he tekevät, kohtalon ihmiskunnan varmasti vaakalaudalla.

Google tilapäisesti keskeyttää Reaaliaikainen haku ansiosta vanhentunut Twitter käsitellä perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 09:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hakukone Land | lähde @ GoogleRealTime (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar