tirsdag den 5. juli 2011

Reaaliaikainen haku tauolla Vaikka Google ja Twitter Kuva itsensä ulos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xEBdLXN5K4E/:

Joskus aamupäivällä 3. heinäkuuta Google Realtime Search mystisesti meni offline ja olettaen, että se oli vain yksi esimerkki asioista murtaa lomalla viikonlopun, useimmat Tech julkaisut välittänyt siitä.


No kun käy ilmi syy sen katoamiseen oli ei niin salaperäinen , 2. heinäkuuta Googlen pääsyn Twitteriin n erityinen firehose vanhentunut ja se veti ominaisuus, jotta uudelleen strategiaansa. Bing, joka oli samanlainen käsitellä Twitter edelleen käyttää firehose.


Mikä antaa? Vaikka kenelläkään ei ole mitään tietoa siitä, miksi kauppa raukesi, Google sanoo , että sen käyttämättä hankkeen sisällyttää Google + tulokset ja Twitter sanoo, että se jatkaa Google muihin projekteihin.


"Visiomme on olla google.com / realtime sisältää Google + tietoa yhdessä muiden reaaliaikaisia ​​tietoja eri lähteistä," Google tiedottaja kertoi hakukone Land.


Eihän Twitter vedetään kokonaan palveluun, Google voi indeksoida ja järjestää julkisesti saatavilla tweets (kukin Tweet on oma verkkosivu). Google +, joka omituisesti vielä ei ole etsiä, saattaa lopulta tulla hallitseva riittävän palvelun, jonka käyttäjät haluavat Reaaliaikainen haku, jossa ei ole Twitter melua. Google saattaa olla myös käsitelty paljon kuin oppimiskokemus, kuten kun Eric Schmidt istui Applen hallituksessa ja sitten käynnistettiin Android.


Mutta voiko Googlen Reaaliaikainen haku onnistuu ilman Twitter? Tiedän että minä ainakin tulee käyttämään sitä paljon vähemmän, ellei Googlen julkisten Tweet ryömiä on tarpeeksi kattava syrjäyttää palvelua kuten Topsy , tai Twitter oma niukka haku.


Joten on Twitter julistaa itsenäisyys Googlen tai Google julistaa riippumattomuus Twitter? En todellakaan tiedä - se voi yksinkertaisesti olla kysymys oikeaan hintaan. Mutta jos minun piti arvata kuka oli yliotteen neuvotteluissa olisi jälkimmäinen, Google kärsivät nyt valtava tapauksessa "Et tiedä mitä sinulla on kunnes se on mennyt."


[Insert satunnainen spekulaatiot Google ostaa Twitter täällä.]


Kuva: ilovememphis














Ingen kommentarer:

Send en kommentar