tirsdag den 5. juli 2011

Google + iOS App jo toimitettu Applen hyväksyntää, työntekijä sanoo

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-ios-app-already-submitted-for-apples-approval-employee/:


Katsoo Android käyttäjät pystyivät saada käsiinsä Google + app. heti sosiaalinen verkosto käynnistettiin, iOS käyttäjät ovat tähän asti jääneet ulos kylmään, jossa satunnaisia ​​sielun "hengailla" kanssa. Onneksi heille kuitenkin niiden vaivalloinen, viikon pitkä odotus saattaa olla päättymässä, nyt kun Google + hakenut App Store kansalaisuuden. Vahvistus tuli eilen Erica Joy, Mountain View työntekijä jaettu uutiset hänen Google + profiilia. Mukaan Joy, App on jo jätetty hyväksyttäväksi, jätetään jopa Applen vanhimpien neuvosto antaa niin tai ei. Joy ei määritelty tarkkaa päivämäärää, jolloin Google haki iOS merkintä (sanomalla vain, että se tapahtui ennen eilisen jälkeen), eikä hän spekuloida, milloin sovellus voidaan ratifioida. Mutta ellei se terästetty poliittista retoriikkaa tai pakkaus sanakirja , Google + pitäisi purjehtia läpi hyväksymisprosessi ... ehkä .

Google + iOS App jo toimitettu Applen hyväksyntää, työntekijä kertoo alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 09:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Beatweek Magazine | lähde Erica Joy (Google +) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar