torsdag den 14. april 2011

High kouluikäiset painaisi hinta Lähi-Space Photography

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WrNAX03zqe8/High-Schoolers-Push-Down-Price-of-Near-Space-Photography:

Floodge kirjoittaa "High School opiskelijoiden Tutki Knowledge Akatemian Las Vegas, Nevada on käynnistänyt lähiavaruuden valokuvaus ilmapallo, joka otti 2000 kuvia Las Vegas, Henderson, Boulder City, Lake Mead, Hoover Dam, Grand Canyon, ja paljon muuta! "avaruusalukset" rakennettiin ja kierrätettävissä komponentit alle 60 dollarin ja innostui MIT: n opiskelijaa Project Icarus vuonna 2009. " Lähi-space valokuvauksen kautta ilmapallo ei ole aivan uusi enää, mutta hinta on suuri raja tutkia. Ja olen iloinen, että siellä koulua nimeltä "Tutki Knowledge Academy."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Valkoinen talo pudottaa yksityiskohdat Cyber ​​ID Tax Day

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixndCViLWdg/White-House-To-Drop-Details-of-Cyber-ID-On-Tax-Day:

BeatTheChip kirjoittaa "Dept of Commerce Scry. Gary Locke aikoo vapauttaa kiinteytynyt yksityiskohtia kansallinen strategia Luotetut identiteetit Cyberspace [NSTIC] Ohjelma alkaa klo 11 verotusmenettelystä päivä. Technologies ja uusia toimintamalleja esitellään ja keskustellaan osallistua lehdistössä. NSTIC , liittovaltion cyber identiteetti ohjelma veti kritiikkiä aiemmin tänä vuonna ensimmäisen ilmoituksen yhtäläisyyksiä kansalliseen identiteettiin ohjelma. Sitä pidettiin "Real tunnus Internetin joidenkin yksityisyyttä ja kansalaisvapauksia vapauden kanssa. NSTIC on kansallinen online-todennus ohjelman julkisen käyttää valvonnan alaisena Dept of Homeland Security. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Pääkirjoitus: Hyvä RIM, olen asiakas, enkä puku

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/editorial-dear-rim-im-your-customer-and-i-dont-wear-a-suit/:


Kuten Joanna häpeilemättä myönsi hänen toimituksellinen muutama kuukausi sitten, olin BlackBerry addikti. Olen myös 20-vuotias opiskelija / tech-head, jonka puhelin palvelee joka tarkoitukseen viestinnästä laitteen musiikkisoittimen television kaukosäätimellä. Yritin vaihtaa kylmä kalkkuna ja osti iPhone 4 elokuussa, mutta jossain päin kiitospäivä annoin ja kyytiin Verizon Bold. Olen ollut kaksinkertainen fisting lähtien - käyttäen BB lähes yksinomaan BBM, ja minun iPhone kaikelle muulle.



Nopea eteenpäin viime viikolla, kun osallistuin kokoukseen New Yorkissa Tim Stevens ja RIM toimitusjohtaja Mike Lazaridis saada uusimman astia playbook. Kuten Lazaridis demoed lukemattomia piirteitä HDMI esityksen tilassa sisäänrakennettu musiikkisoitin yhtiön kiistelty tabletti, se löi minua: yksi kysymys Olen pohtinut vuodesta tulossa todellinen tarkastella laitteeseen. Kuka se on? At Sillä hetkellä tajusin ongelman, joka on vaivaavat RIM kuin myöhään - eikä vain sen tabletin strategia, mutta sen puhelin strategiaa kokonaisuudessaan: se ei tiedä kuka sen tuotteita ja myöhemmin ei voi antaa. Olenko hullu? Lue tauon jälkeen ja kuuntele.

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: Hyvä RIM, olen asiakas, enkä puku


Pääkirjoitus: Hyvä RIM, olen asiakas, enkä puku perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 15:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

New York City merkitsee 16 huhtikuu kuten Foursquare Day, kaupunginjohtaja tuntuu hyvältä hänen mahdollisuuksiaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:

16 on tuote neliöimistä neljä, joten luonnollisesti päivämäärä 16 huhtikuu on loogisin olla nimeltään Foursquare päivä. Juuri tästä syystä tällainen juhla olisi olemassa ei ole yhtä ilmeinen. Kuten on käynyt ilmi, ruohonjuuritason ja luja käyttäjien rakennettu vauhtia sen ajatuksen ympärille omistamalla päivä online check-in palvelun, että käsite suodatetaan läpi Foursquare perustajat , jotka päättivät lähteä "100% tähän", ja Nyt, hieman yllättäen, joten on New York Cityn pormestari ( valitaan yksi) Mike Bloomberg. Kuten Mike näkee sen, luja edustaa hieno esimerkki New Yorkin startup-ympäristön, minkä vuoksi hän antaa sille ja sen tähänkin epävirallinen Foursquare juhlassa virallinen NYC hyväksyntänsä. Hän meni jopa niin pitkälle, että antaa Mayoral julistus Foursquare toimistot, jotka näet itse tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä New Yorkissa merkitsee 16 huhtikuu kuten Foursquare Day, kaupunginjohtaja tuntuu hyvältä hänen mahdollisuuksiaan


New York City merkitsee 16 huhtikuu kuten Foursquare Day, kaupunginjohtaja tuntuu hyvältä hänen mahdollisuuksiaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 14:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Business Insider | lähde Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Predator peittoaa Kinect At kohteentunnistus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cx1cO3aNCf8/Predator-Outdoes-Kinect-At-Object-Recognition:

mikejuk kirjoittaa "todellinen läpimurto AI mahdollistaa yksinkertaisen videokameran ja melkein millä tahansa koneella seurata kohteita sen mielestä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on tehdä laatikko ympäri objekti, jota haluat seurata ja ohjelmisto oppii, mitä se näyttää eri kulmia ja eri valaistusolosuhteissa, koska se seuraa sitä. Tämä tarkoittaa, ettei valmennus - näytät sen kohde ja se seuraa sitä. Ja se näyttää toimivan todella hyvin! todella hyvä uutinen on, että ohjelmisto on julkaistu avoimen lähdekoodin niin me kaikki voimme kokeilla sitä! Näin AI pitäisi toimia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Salama Android ei Impress

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/skaEjIFa6lo/Flash-On-Android-Fails-To-Impress:

snydeq kirjoittaa "InfoWorld Neil McAllister testi-asemat Flash Player 10,2 Android 3.0 ja löytää puutteet liian laajat olisi saavuttaneet beta asemaan." Pahinta on pelaajan epäjohdonmukaista käyttäytymistä. Tämä saa todella turhauttavaa, kun siellä on paljon HTML-ja Flash sisältö sekoitetaan Web-sivulla. UI muuttuu köydenveto välisen sodan selaimen ja Flash Player, jos jokainen kosketus tuottaa erilaisia ​​vaikutuksia, näennäisen sattumanvaraisesti, "McAllister kirjoittaa." Sikäli kuin olen voinut kertoa, oli yksi asia ja yksi asia vain, että Flash Player Android 3.0 aikaan onnistuneesti. pörssissä Android selaimen Flash-sisältöä on näkymätön, niin et huomaa Flash-mainoksia. With Flash Player asennettuna, mutta kaikki nämä mainokset äkkiä näytä jos kerran ei ainoatakaan, niiden animoitua grafiikkaa loikki ja scuttling alla sormenpäillä kuin torakat on illallinen tarjotin - jotkut saavutus. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Euroopan yhteisöjen tuomioistuin kieltää Net suodatus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1unZOylYHzU/European-Court-of-Justice-To-Outlaw-Net-Filtering:

jrepin kirjoittaa "Nyt Euroopan yhteisöjen tuomioistuin antoi alustavan lausunnon, joka on kauaskantoisia vaikutuksia torjunnassa overaggressive tekijänoikeuden monopoli väärinkäyttäjät. Se ei ole lopullinen tuomio, mutta julkisasiamiehen kantaa, tuomioistuin yleensä seuraa tätä. Julkisasiamiehen mukaan ei ISP voi vaatia suodattaa Internet, eikä etenkään valvoa tekijänoikeuden monopoli. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft lisää Kinect Support For Netflix

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_2cxVlpy9sM/Microsoft-Adds-Kinect-Support-For-Netflix:

Arneh kirjoittaa "Microsoft julkaisi tänään päivityksen Xbox 360, joka tuo Kinect tukea suosittu Netflix sovellus. Käyttäjiä kehotetaan päivittämään seuraavan kerran käynnistät Netflix." Lisäksi kauko-että minun 3-vuotias ei voi piiloutua.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Etelä-Tyynenmeren alueen Vanuatu tarttumalla kuitu internetyhteys, sivuuttaa "remote 'stereotypia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/south-pacifics-vanuatu-grabbing-fiber-internet-connection-side/:

Oletko koskaan käynyt Vanuatu ? Kumpikaan on valtaosa maailman asukkaista - erityisesti niitä, jotka eivät yksinkertaisesti voi toimia pois verkosta. Kautta aikojen, saaren saaristo on vedonnut hidasta, ennalta arvaamatonta satelliittiyhteyksiä eBay tarjouksia ja liveblog jälkeen, mutta näyttää siltä, ​​että hintoja kukkivat kansakunnan noin pään entisestään pohjoiseen. Noin ensi vuonna tähän aikaan, Tyynenmeren kohde liitetään todellinen internetin ansiosta merenalainen optinen kuitu selkäranka kaapeli liitetään se lähellä Fidžin. Interchange ja Alcatel-Lucent työskentelee antaa ja käyttää 1230 km kaapeliverkkoon, joka "linkki suoraan suuren kapasiteetin Southern Cross-kaapeli välillä Sydney ja Havaiji." Aluksi järjestelmä kykene ottamaan 20Gbis/sec - luku, että kääpiöt maan nykyisen kapasiteetin 200x. Ajoissa, että olisi hiipiä jopa 320Gbit/sec, jotta tulevaa loma videoita osuma YouTube ennätysajassa. Kokonaiskustannukset? 30.000.000 dollaria, tai pisara meressä verrattuna nousukausi, joka varmasti hikoilla.

Jatka käsittelyssä South Pacific on Vanuatu tarttumalla kuitu internetyhteys, sivuuttaa "remote 'stereotypia


Etelä-Tyynenmeren alueen Vanuatu tarttumalla kuitu internetyhteys, sivuuttaa "remote 'stereotypia perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Gigastacey (Twitter) | lähde Alcatel-Lucent | Lähetä | Kommentit

Microsoftin uusin WP7 alusta spec sisältää toisen sukupolven leijonankita, valinnainen gyroskooppi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsofts-latest-wp7-chassis-spec-includes-second-gen-snapdrag/:


Vähintään tiedot Microsoftin Windows Phone 7 OS ovat mukava kolahtaa ylöspäin, se on paljastettiin tämän vuoden MIX . Nykyinen WP7 puhelimia ovat käynnissä Qualcomm MSM8x50 leijonankita, alkuperäinen 1GHz osittain Adreno 200 grafiikka, mutta Microsoft on nyt päivittänyt vaatimus Qualcommin toisen sukupolven osa, MSM8x55 ja tehokkaampi Adreno 205 GPU. Se on jo nähty laajalti omaksuttu keskuudessa laitteet, kuten HTC Thunderbolt ja Xperia Play , mutta Microsoft ei tyydy vain yksi vaihtoehto ja se on myös heittää Qualcommin MSM7x30 , hieno multimedia esiintyjä, joka on jo saavuttanut markkinoiden sisällä T-Mobile G2 . Jälkimmäinen osa on myös mukana Adreno 205, joten se jatkuvasti tulevan Windows Phone-laitteet, kun taas mahdollisuus sisällyttää hyrrää on myös rahoiteta. Video MIX 11 istuntoon selittämään näitä parannuksia ja paljon enemmän WP7 arkkitehtuurista löytyy tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Microsoftin uusin WP7 alusta spec sisältää toisen sukupolven leijonankita, valinnainen gyroskooppi


Microsoftin uusin WP7 alusta spec sisältää toisen sukupolven leijonankita, valinnainen gyroskooppi perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MobileTechWorld | lähde Channel 9 | Lähetä | Kommentit

Netflix ja Xbox 360 päivittyy Kinect tukea, kaikki aalto!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/netflix-for-xbox-360-updated-with-kinect-support-everybody-wave/:


Seuraavan kerran osut Netflix app Xbox 360 päivittää olemme kuulleet CES odottavat, jolloin Kinect omistajien kykyä leffa kautta videoita (kuten ESPN3 ja Zune ovat vuodesta perifeerinen käynnistetty ) ilman kaivamaan ohjain pois sohvatyynyt. Kun 43Mb päivitys lataukset heiluttaa niitä käsin kamera tai sanonta Xbox vetää ylös uusi valikko näkyy yläpuolella, mikä auto lajittelee valinnat selailun ääni tai ele perusteella, mitä se ajattelee voit katsella seuraavaksi. Valitsemalla "selata" vie sinut takaisin standardiin valikko ja on luultavasti menetelmänä haluaa pitää kiinni, mutta se voi keskeyttää elokuvan nopeasti toiston aikana yksinkertaisesti sanomalla Xbox, Tauko (tai FF, taaksepäin, ohita kohtaus, jne.) on varsin kätevää. Ei lähellä Xbox? Lähtö lyhyt video miten se toimii tauon jälkeen.



[Kiitos, George]

Jatkaa lukeneisuus Netflix ja Xbox 360 päivittyy Kinect tukea, kaikki aalto!


Netflix ja Xbox 360 päivittyy Kinect tukea, jokainen aalto! perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 11:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Major Nelson | Lähetä | Kommentit

Maailman pienin vihkisormuksista Valmistettu DNA

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fPyQ71vCcts/Worlds-Smallest-Wedding-Rings-Made-of-DNA:

fangmcgee kirjoittaa "Nörtti rakkaus ilmoitus: Saksalaiset tutkijat ovat juuri luonut maailman pienin vihkisormukset, mittaus alle tuhannesosa leveydestä hiuksista. Goethe-yliopiston professori Alexander Heckel ja hänen jatko-opiskelija Thorsten Schmidt tehty keinotekoisia rakenteita kahdesta lukituksesta silmukoita DNA-nimellä catenane vuonna yksi tippa vettä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Adobe Patch Flash 0-perjantai

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_LLnbwWud_4/Adobe-To-Patch-Flash-0-Day-Friday:

Trailrunner7 kirjoittaa "Adobe aikoo paikata äskettäin ilmi Flash Player haavoittuvuus perjantaina - vain neljä päivää sen jälkeen se ilmaistiin - ja Windows-käyttäjät, Mac OS X ja Linux. Haavoittuvuutta on käytetty kohdistettuja hyökkäyksiä nyt käyttävät haittaohjelmat Word asiakirjoja. Adobe sanoi, että se aikoo työntää ulos Flash Player laastari Google Chrome tänään osana Chrome release kanava, mutta Reader X käyttäjien on odotettava, kunnes kesäkuussa korjata. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.