torsdag den 14. april 2011

Nokia W7 ja W8 loppusijoitetaan ensimmäinen Windows puhelinmallit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/nokia-w7-and-w8-tipped-as-first-windows-phone-models/:


Jos voit hyväksyä sen, mitä aiomme kertoa teille huhu, eikä mitään muuta, niin haluaisimme kertoa teille viimeisimmän scuttlebutt ympäröivä Nokian ensimmäinen upottava matala Windows Phone vesillä. Eldar Murtazin , ikuinen Nokia antagonisti , väittää sisäpiirin Nokian nykyinen Windows Phone laite suunnitelmia, kun saa varhain käytännön kanssa prototyyppi. Lisäksi osoittaa luonnollinen jatke Nokian nimeäminen strategia vastaamaan uutta Windows Phone-laitteet, Eldar kertoo, että malli W7 on rakennettu noin X7 jalusta taas uusi W8 luuri on muunnelma Nokian N8 kamerakännykällä (käsitteellistetty yllä kuva) . Mukaan Eldar kaikki Nokian WP prototyypit on rakennettu Qualcommin piirisarjojen per Microsoftin vaatimus (ja Nokian tyrmistynyt ). W7 malli on tällä hetkellä käytössä talon kehityksen kannalta, ja todennäköisesti ensimmäisenä markkinoille, mukaan Eldar ja 8 megapikselin automaattisesti tarkentava kamera ja salama. Murtazin väittää, että W7 muistutti häntä HTC Mozartin ilman havaittavaa mukautukset OS . Jos kumpikaan näistä malleista vetoan teihin, pitää tiukasti - Eldar sanoo, että Nokia on kymmeniä Windows puhelinlaitteiden höylätty 2012. Tietenkin se alkuaikoina niin mitään, tai kaikki tämä saattaa muuttua ennen kuin Nokia-alusten ensimmäinen laite myöhemmin tänä vuonna tai aikaisin kaksikymmentä-kaksitoista. Kuvittele: Nokia laitteisto slathered vuonna Mango - mmm mmm hyvää.

Nokia W7 ja W8 loppusijoitetaan ensimmäinen Windows puhelinmallit perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 03:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Eldarmurtazin (Twitter) | lähde Habrahabr [Venäjä] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar