torsdag den 14. april 2011

Euroopan t & k ennakot "internet muassa" kiirehtii meidän Phildickian tulevaisuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/european-randd-advances-internet-of-things-hastens-our-phildick/:


Miksei meidän jääkaappi heittää pikaisesti sähköpostia, kun maito on mennyt kokkareinen? Ja WC-paperi-automaatit varoittaa meitä se on tyhjä - ennen kuin istua alas? Ja kun on meidän mikroaaltouuni ajaa BitTorrent? EUREKA, Euroopan T & K-verkosto tietää, miten huonosti olet haluta verkkoon esineitä, ja sen sijaan pilkkaavat sinua, se liikkuu auttaa. Tätä varten se on kehittynyt pieni, halpa, paristokäyttöinen anturit pystyvät yhdistämään kaiken kulutuselektroniikan ympäristön valvoo tehtaan robottien - luomalla paljon odotettua "tavaroiden internetiin". Mutta toisin kuin liian aggressiivisesti RFID , se teknologia sinun todella käyttää. Sen sijaan tietää, onko avaimet todellakin ovat RFID-lukija, verkko voi kohteliaasti muistuttaa teitä siitä, että jätit ne autossa, joka on nyt 100 mailin päässä jonkun toisen kanssa ratissa, mutta onneksi sinulle, pieni kaasun. Gaze tulee ns tulevaisuudesta asioita EUREKAn lehdistötiedote, sopivasti upotettu jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Euroopan T & K-ennakot "esineiden internet", kiirehtii meidän Phildickian tulevaisuus


Euroopan t & k ennakot "internet muassa" kiirehtii meidän Phildickian tulevaisuudessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 00:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Physorg | lähde EUREKA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar