torsdag den 14. april 2011

NASA animaatio kuvaa Uteliaisuus n laskeutuminen Marsiin, kiitos "taivas nosturi (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/nasa-animation-depicts-curiositys-soft-landing-on-mars-courtes/:




Lähettäminen Roverin kaukainen planeetta ei ole pieni feat, jotta voisimme yhtä hyvin tehdä lasku mahtavampi, eikö? Juuri NASA on mielessä sen Uteliaisuus Mars Rover, vaikkakin käytännön syistä. Käynnistäminen vuoden 2011 lopulla ja sen odotetaan laskeutuu Marsiin elokuussa 2012 tämä liikkuva laboratorio näkevät ainutlaatuinen laskeutuminen saapumisen jälkeen Marsin ilmakehän: siellä tulee olla tavallista erillään lämpösuojakilpi ja BACKSHELL, mutta noin 380 sekunnin merkinnän, Rover on varovasti laskea alas johto "taivas nosturi", toisin kuin ottamalla uskonvaraisesti. Kun purkaminen on valmis, leijuu taivaalla nosturi jälkeen irrota Rover ja lentää pois dramaattinen huolehtimista - Let's vain toivoa se ei osu nyt-lepotilassa Spirit . Katso itse video edellä.

NASA animaatio kuvaa Uteliaisuus n laskeutuminen Marsiin, kiitos "taivas nosturi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 20:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Avaruus | lähde NASA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar