torsdag den 14. april 2011

Motorola ja Huawei pudota vireillä oikeusjuttuja, solmia uusia info jakoa koskeva sopimus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/motorola-and-huawei-drop-pending-lawsuits-enter-into-new-info-s/:

Kuukausien taisteluissa leikkipaikka, Motorola ja Huawei ovat vihdoin päässeet sopimukseen ratkaisemaan erimielisyytensä kerta kaikkiaan. Molemmat osapuolet ovat nyt luopuivat vireillä oikeusjuttuja, joissa Motorola alunperin syytti Huawei varastaa liikesalaisuuksia sen entinen työntekijä, ja myöhemmin Huawei saada kaikki huolissamme siitä, Motorola vuotaa luottamuksellisia tietoja yli niiden kumppanuutta rivaling Nokia Siemens Networks. Uusi sopimus sallii nyt Motorola siirtää sen kaupalliseen kanssa Huawei ja NSN maksua ", joka sitten mahdollistaa NSN käyttää tätä tietoa palvelun Motorolan verkot, jotka käyttävät Huawei varusteita. Aww, ei se mukavaa kun raha ratkaisee kaiken? Lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Motorola ja Huawei pudota vireillä oikeusjuttuja, solmia uusia info jakoa koskeva sopimus


Motorola ja Huawei pudota vireillä oikeusjuttuja, solmia uusia info jakamista koskeva sopimus alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 01:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BGR | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar