torsdag den 14. april 2011

T-Mobile peruuttaa Even More Plus rajoittamaton suunnitelma kynnyksellä aloittaa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/t-mobile-cancels-even-more-plus-unlimited-plan-on-eve-of-launch/:


Juuri kun luulimme, T-Mobile oli aikeissa rock maailmaa tarjoamalla tuo-your-oma-puhelin asiakkaat järjettömän halpa rajoittamaton suunnitelma , Me kuulemme, että yhtiö on kuristettu 60 dollaria rajoittamaton versio Even More Plus plagiaatti - - TmoNews repeytynyt tarkoitus sisäinen kommunikea, joka väittää suunnitelma peruttiin viime hetkellä. Me vain ojensi T-Mobile kuitenkin itsestämme ja kerrottiin todellisuudessa mitään tällaista:

T-Mobile ei virallisesti ilmoita määrä suunnitelmat eilen, ja yhtiö ei kommentoi huhuja tai spekulaatioita. Tänään, T-Mobile julkisti virallisesti uuden, yksirivinen rajoittamaton suunnitelma, joka on saatavilla tästä päivästä alkaen vain 79,99 dollaria kuukaudessa, ja vielä suunnitella ja kahden vuoden sopimuksen.

Toisin sanoen T-Mobile sanoo, että se ei koskaan lähetetty edellisen lehdistötiedotteen ollenkaan. Emme ole varma, kuka puhuu totta täällä, mutta kumpaakaan, yksi asia on varma - siellä ei siltikään 60 dollaria rajoittamaton Even More Plus suunnitelma alkaa huomenna aamulla. Olet enemmän kuin tervetullut kuivaa kyyneleesi kanssa 80 dollaria on-sopimukseen suunnitelmasta juuri nyt, vaikka. PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile peruuttaa Even More Plus rajoittamaton suunnitelma kynnyksellä aloittaa?


T-Mobile peruuttaa Even More Plus rajoittamaton suunnitelma kynnyksellä aloittaa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 17:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar