torsdag den 14. april 2011

Google varoja hanke opettaa tietokoneet valitettavasti valitettavasti johda anteeksipyytävä koneita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/google-funds-project-to-teach-computers-regret-sadly-wont-lead/:

Olemme nähneet melko karmivaa erilaisia ​​robotteja ohjelmoitu matkimaan ihmisen tunteita, mutta opetus koneen olla pahoillaan? Nyt se uusi. Rahoituksella Googlen tiimi Tel Avivin yliopiston tutkijat valmistelee algoritmi opettaa tietokoneet oppia kokemuksistaan, mikä vähentää tapauksia "virtuaalinen pahoillani." Mukaan joukkueen johtaa tällainen algoritmi antaisi palvelimet ja ohjausjärjestelmät ja tehokkaammin käsittelemään Internet-liikennettä, tunnustamalla ja dokumentoimalla asioita, kuten äkillinen piikkejä liikenteessä tai enemmän huomiota online-tuote. Pohjimmiltaan, sitä enemmän he oppivat menneisyyden puutteita, enemmän vaikuttavaa koneita tullut. Googlen ilmeisesti kiinnostunut mahdollisista vaikutuksista ohjelmia kuten AdSense ja AdWords . Nyt, jos he vain saisivat opettaa mainostajien häpeäntunne ... Koko PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Google varoja hankkeen opettaa tietokoneet valitettavasti valitettavasti johda anteeksipyytävä koneita


Google varoja hanke opettaa tietokoneet valitettavasti valitettavasti johda anteeksipyytävä koneiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 02:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tel Avivin yliopistossa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar