torsdag den 14. april 2011

Microsoftin uusin WP7 alusta spec sisältää toisen sukupolven leijonankita, valinnainen gyroskooppi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsofts-latest-wp7-chassis-spec-includes-second-gen-snapdrag/:


Vähintään tiedot Microsoftin Windows Phone 7 OS ovat mukava kolahtaa ylöspäin, se on paljastettiin tämän vuoden MIX . Nykyinen WP7 puhelimia ovat käynnissä Qualcomm MSM8x50 leijonankita, alkuperäinen 1GHz osittain Adreno 200 grafiikka, mutta Microsoft on nyt päivittänyt vaatimus Qualcommin toisen sukupolven osa, MSM8x55 ja tehokkaampi Adreno 205 GPU. Se on jo nähty laajalti omaksuttu keskuudessa laitteet, kuten HTC Thunderbolt ja Xperia Play , mutta Microsoft ei tyydy vain yksi vaihtoehto ja se on myös heittää Qualcommin MSM7x30 , hieno multimedia esiintyjä, joka on jo saavuttanut markkinoiden sisällä T-Mobile G2 . Jälkimmäinen osa on myös mukana Adreno 205, joten se jatkuvasti tulevan Windows Phone-laitteet, kun taas mahdollisuus sisällyttää hyrrää on myös rahoiteta. Video MIX 11 istuntoon selittämään näitä parannuksia ja paljon enemmän WP7 arkkitehtuurista löytyy tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Microsoftin uusin WP7 alusta spec sisältää toisen sukupolven leijonankita, valinnainen gyroskooppi


Microsoftin uusin WP7 alusta spec sisältää toisen sukupolven leijonankita, valinnainen gyroskooppi perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MobileTechWorld | lähde Channel 9 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar