torsdag den 14. april 2011

Netflix ja Xbox 360 päivittyy Kinect tukea, kaikki aalto!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/netflix-for-xbox-360-updated-with-kinect-support-everybody-wave/:


Seuraavan kerran osut Netflix app Xbox 360 päivittää olemme kuulleet CES odottavat, jolloin Kinect omistajien kykyä leffa kautta videoita (kuten ESPN3 ja Zune ovat vuodesta perifeerinen käynnistetty ) ilman kaivamaan ohjain pois sohvatyynyt. Kun 43Mb päivitys lataukset heiluttaa niitä käsin kamera tai sanonta Xbox vetää ylös uusi valikko näkyy yläpuolella, mikä auto lajittelee valinnat selailun ääni tai ele perusteella, mitä se ajattelee voit katsella seuraavaksi. Valitsemalla "selata" vie sinut takaisin standardiin valikko ja on luultavasti menetelmänä haluaa pitää kiinni, mutta se voi keskeyttää elokuvan nopeasti toiston aikana yksinkertaisesti sanomalla Xbox, Tauko (tai FF, taaksepäin, ohita kohtaus, jne.) on varsin kätevää. Ei lähellä Xbox? Lähtö lyhyt video miten se toimii tauon jälkeen.



[Kiitos, George]

Jatkaa lukeneisuus Netflix ja Xbox 360 päivittyy Kinect tukea, kaikki aalto!


Netflix ja Xbox 360 päivittyy Kinect tukea, jokainen aalto! perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 11:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Major Nelson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar