torsdag den 14. april 2011

Etelä-Tyynenmeren alueen Vanuatu tarttumalla kuitu internetyhteys, sivuuttaa "remote 'stereotypia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/south-pacifics-vanuatu-grabbing-fiber-internet-connection-side/:

Oletko koskaan käynyt Vanuatu ? Kumpikaan on valtaosa maailman asukkaista - erityisesti niitä, jotka eivät yksinkertaisesti voi toimia pois verkosta. Kautta aikojen, saaren saaristo on vedonnut hidasta, ennalta arvaamatonta satelliittiyhteyksiä eBay tarjouksia ja liveblog jälkeen, mutta näyttää siltä, ​​että hintoja kukkivat kansakunnan noin pään entisestään pohjoiseen. Noin ensi vuonna tähän aikaan, Tyynenmeren kohde liitetään todellinen internetin ansiosta merenalainen optinen kuitu selkäranka kaapeli liitetään se lähellä Fidžin. Interchange ja Alcatel-Lucent työskentelee antaa ja käyttää 1230 km kaapeliverkkoon, joka "linkki suoraan suuren kapasiteetin Southern Cross-kaapeli välillä Sydney ja Havaiji." Aluksi järjestelmä kykene ottamaan 20Gbis/sec - luku, että kääpiöt maan nykyisen kapasiteetin 200x. Ajoissa, että olisi hiipiä jopa 320Gbit/sec, jotta tulevaa loma videoita osuma YouTube ennätysajassa. Kokonaiskustannukset? 30.000.000 dollaria, tai pisara meressä verrattuna nousukausi, joka varmasti hikoilla.

Jatka käsittelyssä South Pacific on Vanuatu tarttumalla kuitu internetyhteys, sivuuttaa "remote 'stereotypia


Etelä-Tyynenmeren alueen Vanuatu tarttumalla kuitu internetyhteys, sivuuttaa "remote 'stereotypia perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Gigastacey (Twitter) | lähde Alcatel-Lucent | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar