torsdag den 14. april 2011

Käsitteellinen Fujitsu Lifebook X2 taittuu neljäsosaa, tekee säännöllisiä kannettavat näyttää hölmöltä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/conceptual-fujitsu-lifebook-x2-folds-into-quarters-makes-regula/:


Se, että tuomiopäivän ja robotapocalypse ovat loppusuoralla nopeasti, näyttää nyt sopiva aika katsella tulevaisuuteen laptop suunnittelu, eikö? No, ehkä nämä poikkeavuudet eivät itse nurkan takana, mutta te tiedätte - olemme aina hieno lämmin kuppi käsite teetä. Suunnittelija Park Hyun Jin haltuunsa Yanko äskettäin lähetetty joitakin tekee ja Fujitsu Siemens Lifebook X2, kannettava tietokone, joka mahdollistaa kahden suuntaviivoja ansiosta neljän kippaa. Ominaisuuksista on QWERTY-näppäimistö, joka voidaan käyttää, kun kannettava on vedetty ulos kokonaisuudessaan, sekä puoli-taitettu vaihtoehto Ruutunäppäimistöllä kuvassa yllä. Luonnollisesti haluaisimme tämän konseptin suunnittelu tulisi todellisuutta , mutta emme voi kääriä aivomme ympäri sauma kahden näytön. No, oikeastaan, voisimme ehkä siihen tottuu .

Jatka käsittelyssä Käsitteellinen Fujitsu Lifebook X2 taittuu neljäsosaa, tekee säännöllisiä kannettavat näyttää hölmöltä


Käsitteellinen Fujitsu Lifebook X2 taittuu neljäsosaa, tekee säännöllisiä kannettavat näyttää hölmöltä perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 03:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Yanko Design | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar