mandag den 7. marts 2011

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Facebook toukokuuta hajota SMS Voitto Cartel

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-N5sZWyaPEw/Facebook-May-Bust-Up-the-SMS-Profit-Cartel:

AndyAndyAndyAndy kirjoittaa "Fortune oli mielenkiintoinen artikkeli taannoin langattomat palveluntarjoajat ja niiden kohtuuttomia voittomarginaalit SMS käsittelyyn, varsinkin kun tarkastellaan modernin datasiirtosopimuksista." Under matkapuhelin alan erikoinen hinnoittelujärjestelmä, tietojen älypuhelimeen on hämmästyttävän halpaa - ellei kyseisten tietojen sattuu olemaan tekstiviestin. Tällöin hinta ladata hyppää noin 50000-kertaiseksi vuodesta vain muutaman pennin per megatavu tietojen mahtava $ 1000 tai niin per megatavu. " Nuoret pieni sovellus nimeltä Beluga kiinnitti Facebook, joka osti yhtiön torstaina. App pyritään saattamaan Viestit alaisuudessa tiedot suunnitelmista, ja ominaisuudet ryhmä, kuvaviestit ja videoviestintään, ja integrointi muihin apps. Kirjailija väittää, että onnistuessaan Beluga (tai mitä tahansa ole päätyy kutsuen sitä) voi olla Skype / Vonage tai Netflix-tyyppinen kilpailija vanhan koulukunnan solu harjoittajien ja heidän jyrkkä hinnoittelu suunnitelmia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miehistön Rakentaa Flying House mallinnettu <em>UP!</em>

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ceXHSoW_G8/Crew-Builds-a-Flying-House-Modeled-After-emUPem:

Ihmiset National Geographic on rakennettu talo mallinnettu yksi elokuva UP! Uuden tv-sarjan nimeltä Kuinka vaikeaa se voi olla?. Talo lensi noin tunti ja oli 10000 jalkaa. Ei ollut raportti kukaan tarkkailu Beast of Paradise Falls.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Go For It neljäs Down? Kysy valmentaja Watson

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-5Tz9fBCdc8/Go-For-It-On-Fourth-Down-Ask-Coach-Watson:

jbrodkin kirjoittaa "Jos ihminen ei voi voittaa tietokoneen" Jeopardy! " miksi meidän pitäisi luottaa heitä tekemään oikean puhelun neljäs alas Super Bowl? Tämä oli keskeinen kysymys joidenkin tutkijoiden viime MITSloan Sports Analytics konferenssissa. Tuhansien muuttujien pohtia koripallokentällä tai muilla aloilla tilanne , se vain on järkevää antaa tietokoneita käsitellä kysymyksiä strategia, sanoo Tarek Kamil, jonka yhtiö rakensi sirun sisältävä koripallo, jossa otetaan 6000 mittausta sekunnissa. "Viisikymmentä vuotta tästä eteenpäin aiomme nauraa, miten meillä oli tapana antaa linja näin paljon vastuuta ", hän sanoo."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tesla Model S hinnoittelua ja toimituksen yksityiskohdista vahvistettu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/tesla-model-s-pricing-and-delivery-details-confirmed/:

Tesla Model S hinnoittelua ja toimituksen yksityiskohdista vahvistettu

Tesla käytti tilaisuuden juuri ennen CES vakuuttamaan mahdollisia ostajia, että malli S ei seuraisi kilpailun , jonka noususuunnassa hinnan ennen luovutusta, ja nyt meillä on mitä näyttää olevan lopullinen vahvistus: täydellinen MSRP, jossa on hinta kaikille Eri paristo-vaihtoehdot. Perusmalli S, noin 160 kilometriä erilaisia, tulee vähittäiskauppa 57400 dollaria ja tietenkin saada 7500 dollaria liittovaltion verohyvitys. 230 kilometriä valikoima versio tekee 10000 dollaria palkkiota, ja jos haluat mahdollisuuden tekemään 300 mailia maksu se on toinen $ 10k sen päälle.



Eli 77400 dollaria sen jälkeen, jos haluat huippuluokan malli S 300, joka alun perin on nimeltään "S-mallin Signature Series" Yhdysvalloissa, rajoitettu painos ajaa 1000 autos iso batts. Toimitukset odotetaan alkavan joskus noin kesällä 2012, 230 ja 160 versiot tulossa myöhemmin tänä vuonna. Tesla toivoo tuottaa 5000 autojen yhteensä vuonna 2012, mahtava 20000 vuonna 2013. Niin, ja sinun pitäisi elää markkinoilla joka vaatii oikeanpuoleisella ohjauksella malli sinulla on noin kahden vuoden odotuksen edessäsi. Se mitä saat ajamista väärällä puolella tietä.

Tesla Model S hinnoittelua ja toimituksen yksityiskohdista vahvistettiin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 15:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tesla | Lähetä | Kommentit

Kiintolevy Ala Yhdistää keskellä epävarma tulevaisuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k7BSfn-93fs/Hard-Disk-Sector-Consolidates-Amid-Uncertain-Future:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "WSJ kertoo, että Western Digital ostaa Hitachi Global Storage Technologies noin $ 4,3 miljardia käteistä ja varastossa, jättäen vain neljä keskeistä kiintolevylle myyjät - Seagate, Western Digital, Toshiba ja Samsung. Kovalevy maailma on nähdään kypsä konsolidointiin, erityisesti nousu tabletti tietokoneita, kuten Apple iPad - jotka eivät käytä kiintolevyt tallennus - on kyseenalaistaa tulevaisuuden kovalevyjä. Verrattuna kovalevyt, solid-state drives lupaus enemmän valtaa tehokkuus, suorituskyky, kestävyys iskuille, ja toimivat hiljaisemmin, koska niissä ei ole liikkuvia osia. Mutta yksi ala, solid-state-asemat eivät parantaa niiden kehruu edeltäjänsä on niiden väistämätön liikkeen kohti epäonnistumista. "SSD menossa epäonnistua kuten kiintolevyt, "sanoo Chris Bross, Senior Enterprise Recovery-insinööri Drivesavers Data Recovery." Jokainen tallennuslaite on kysymyksiä riippumatta taustalla oleva tekniikka. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ohjelmistot Ottelut Poliisi luonnoksia Mugshots

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57xxQLbOx8M/Software-Matches-Police-Sketches-To-Mugshots:

Zothecula kirjoittaa "Olemme nähneet sen lukuisissa tv-ohjelmia ja elokuvia - todistaja rikos näyttää läpi kirjan muki laukausta, sitten toimii poliisin piirtäjälle keksiä muotokuvasta ikäviä henkilö näkivät. Tutkittuaan satoja muki laukausta, mutta se on mahdollista, että väsynyt aivopuoliskon todistaja voisi katsoa oikealle kuvan syyllinen ja ei tunnista niitä. On myös mahdollista, että muki laukaus rikollinen tietokantaan jossain siellä, mutta että tässä nimenomaisessa todistaja ei koskaan nähdä sitä. tietokonejärjestelmän edelläkävijänä Michigan State University, mutta voisi olla ratkaisu näihin ongelmiin - se automaattisesti vastaa kasvot poliisin luonnoksia muki laukausta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Piratismi kehitysmaissa Driven korkeat hinnat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_P8GlYuMUng/Piracy-In-Developing-Countries-Driven-By-High-Prices:

langelgjm kirjoittaa "Social Science Research Council, itsenäinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, on tänään julkaissut laajan raportin musiikki, elokuvat ja ohjelmistopiratismin kehittyvissä talouksissa. Se tuotetta kolmen vuoden työn, ja kirjoittajat toteavat, että merirosvous on pääasiassa ajaa liian korkeita hintoja ja että piratismin koulutus ja valvonta ovat epäonnistuneet. Still, päätoimittaja Joe Karaganis uskoo, että yritykset voivat selviytyä näihin korkean piratismin ympäristöissä. mietintö on maksuton lukijoille alhaisen tulotason maissa, mutta takana paywall tiettyihin korkean tulotason maissa, vaikka SSRC toteaa, "Niille, jotka on sen ilmaiseksi joka tapauksessa, luultavasti tiedätte mistä etsiä."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






William Shatner herää Crew Final Discovery Mission

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jm8j3YuK32Y/William-Shatner-Wakes-Up-Crew-for-Final-Discovery-Mission:

Avaruussukkula Discovery lähti kansainväliselle avaruusasemalle tänä aamuna viimeisen kerran. Muistoksi aluksen saavutukset yli 27 vuotta palvelua, miehistö oli vastassa on aamulla herätys viestin kapteeni Kirk. "Avaruus, Final Frontier" Shatner sanoi nauhoitetun viestin. "Nämä ovat matkoihin avaruussukkulan Discoveryn. Hänen 30-vuotisen tehtävän: etsiä uusi tieteenala, rakentaa uusia tukikohtia, jotta kansakunnat yhdessä Final Frontier, rohkeasti mennä ja mitä ei avaruusalus on tehnyt ennen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hakkerit Target Ranskan hallitus tietokoneita G20

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K1w6_ispv4Q/Hackers-Target-French-Government-Computers-For-G20:

Anonyymi lukija kirjoitti, että "IT-henkilöstö vietti viikonlopun massiivinen puhdistamista poistaa jälkiä" mahtava "hyökkäyksen tietokoneet Bercy, pääkonttori Ranskan valtiovarainministeriön talous-, valtiovarain-ja teollisuusministeriö, ministerinä sanoi maanantaina. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Firefox 4 RC Vs. IE9 RC: First Duel

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ORCeiC-wDa8/Firefox-4-RC-Vs-IE9-RC-the-First-Duel:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Firefox 4 vs. IE9 aiotaan eeppinen kamppailu reigniting selaimen sota, jossa Microsoft haluaa sen IE pidettävä yhteensopivaa selainta uudelleen. Mozilla kamppailivat pysyä Chrome ja IE9, mutta on noin vapauttamaan ensimmäinen julkaisu ehdokas, jonka odotetaan olevan lopullinen versio Firefox 4 samoin. Tämä ensimmäinen katsaus JavaScript, Flash ja HTML5 testit näyttää osoittavan, että molemmat selaimet ovat noin edes bottom line, kun taas Firefox on JavaScript reuna ja IE eteenpäin HTML5 suorituskykyä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Unkari käyttää iPad laatia uusia perustuslaki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1V0FAvlE4oo/Hungary-Uses-iPad-To-Draft-New-Constitution:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Unkari on se laatii uuden perustuslain, uskokaa tai älkää, iPad. József Szájer, unkarilainen poliitikko Euroopan parlamentin, kirjoitti innostunut blogi viime viikolla yksityiskohtaisesti, miten hän käyttää Applen tabletti laitteen lihaksi ulos Unkarin uuden perustuslain, maan ensimmäinen vuodesta 1949. Paitsi Szajer käyttää iPad suoltaa uutta perustuslaillista luonnoksia, mutta hän myös käyttää sitä tutkia uusia ehdotuksia. Ilmeisesti kaikki näkökohdat uusien Unkarin perustuslakia ollaan seulottu kautta iPad muodossa tai toisessa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.