mandag den 7. marts 2011

Tuomarina Sony vs. Geohot tilauksia YouTube ja muut luopua käyttäjien henkilökohtaiset tiedot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/judge-in-sony-vs-geohot-orders-youtube-and-others-to-give-up-us/:

Muistatko, kun Sony haastoi Geohot ja vaati, että YouTube luovuttaa käyttäjän tiedot kaikista ihmisiä, jotka lähetetty kommentteja Geohot PS3 karkaaminen video ? No, pisteet voitto SCEA, koska tuomari valvoo asiassa tuomiovaltaa löytö prosessi on katsonut, että Sony voi saada, mitä se halusi - tiedot: Bluehost (joka isännöi Geohot sivuilla) siitä, kuka on ladattu karkaaminen, Twitter mahdollisista tweets tekemät Hotz, Google Blogspot koskevat kommentit hänen blogi, ja edellä mainittu YouTube käyttäjätiedot. Muista, että Sonyn saada nämä tiedot osoittavat, että monet lataajat ja kommentoijien ovat Pohjois-Kaliforniassa ja Hotz n hakkerointi ponnisteluja tavoitteena oli kalifornialaiset - eli kyseessä olisi jäätävä Bay Area sijaan muutti New Jerseystä, jos Geohot hakkeroitu Hänen PS3. Kun nämä uudet tiedot käytettävissään, Sonyn paremmin vastustaa Hotz esitystä jättää tutkimatta kuulemistilaisuudessa ensi kuun alussa, mutta tämä ei tarkoita yritys onnistuu pyrkimyksessään säilyttää riita West Coast asia. Meidän täytyy odottaa ja katsoa onko tämä uusin voitto auttaa Sony voittaa sodan. Pysy kuulolla.

Tuomarina Sony vs. Geohot tilauksia YouTube ja muut luopua käyttäjien henkilökohtaiset tiedot alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 07:11:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Langallinen | lähde Tilaa (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar