mandag den 7. marts 2011

Samsung Galaxy Pro yhdistää 2,8 tuuman kosketusnäyttö, muotokuva QWERTY-näppäimistö, vaatimaton silmälasit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/samsung-galaxy-pro-combines-2-8-inch-touchscreen-with-a-portrait/:


Samsung on juuri hunnut pois vielä toisen Android luurin sen nopeasti laajeneva salkku, tämä erityisesti niillä BlackBerry-addiktoitunut muotokuva QWERTY-näppäimistö ystäville. Galaxy Pro puristaa neljän rivin painiketta array alla joukko Android avaimia ja 2,8 tuuman kosketusnäyttö, mutta sen sisukset ovat täynnä 800MHz prosessori määrittelemättömän lajikkeen ja 3 megapikselin cam, jossa on automaattitarkennus taitoja. Brittiläinen lentoyhtiö Kolme on jo vahvistanut, että saat olla tarjoamatta tähän Froyo puhelin - kautta listaamattomien YouTube-videon olemme upotettu sinulle tauon jälkeen - ja muut pitäisi olla pian tulossa ulos omista ilmoitukset ja lopulta hinnoittelua.



[Kiitos, GeForce]

Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy Pro yhdistää 2,8 tuuman kosketusnäyttö, muotokuva QWERTY-näppäimistö, vaatimaton silmälasit


Samsung Galaxy Pro yhdistää 2,8 tuuman kosketusnäyttö, muotokuva QWERTY-näppäimistö, vaatimaton silmälasit perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 05:58:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Samsung Hub | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar