mandag den 7. marts 2011

Fremont Motors osoittaa pois Fido sähkö skootteri prototyyppi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/fremont-motors-shows-off-fido-electric-scooter-prototype/:


Useimmat skootterit ovat yleensä hieman omituinen ulkonäkö, mutta Seattlen Fremont Motors on todella venynyt uusine, kaikki sähköllä Fido prototyyppi. Tämä huomiota herättävä design sisältää myös hyvin vähän käytännöllisyys kuitenkin myös renkaat, jotka ovat samankokoisia ja helposti poistettavissa, akku alla lattialauta, joka voi myös helposti korvata (ja hintaan sisätiloissa), ja jopa siirrettävät tallennusvälineet Jos istuimen alla, joka voi olla kulunut kuin reppu. Suorituskyvyn, voit odottaa saada erilaisia jopa 35 mailia maksu, ja osuma huippunopeus 45 km / h. Tietenkin se on edelleen vain prototyyppi, mutta Fremont Motors suunnittelee "rajoitettu" kolmannella neljänneksellä ensi vuonna, skootteri odotetaan hoitavan 5.000 dollaria. Pään ohi tauon katsomaan (paikallaan) skootteri video.



[Kuva: orinoneill / Flickr]

Jatka käsittelyssä Fremont Motors osoittaa pois Fido sähkö skootteri prototyyppi


Fremont Motors osoittaa pois Fido sähkö skootteri prototyyppi perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 11:31:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hell Nahka | lähde KING5.com , Fremont Motors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar