mandag den 7. marts 2011

Weird Science vältetään wc ennen tärkeitä päätöksiä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xeXgedGiLeY/weird-science-avoids-the-toilet-before-any-important-decisions.ars:


Kuntoilu itsehillintä on tarttuva: kuluessa henkilön aivot, joka on. Tutkimuksessa ei ole tehnyt sitä vielä, niin olemme kiinni lehdistötiedote tässä, mutta se on liian hyvä siirtää ylöspäin. Havainto sinänsä ei ole valtava järkytys: jos ihmisiä pyydetään välttämään WC, niiden harjoittamisen itsehillintää tekee niistä vähemmän todennäköisesti tehdä muita impulsiivinen päätöksiä, ja ottaa suuremman palkkion, joka vaatii hieman odottaa. Joten, jos haluat välttää toimii impulsiivisesti, pidä se sisään Tämä on vähän outoa omasta, mutta motivaatio opiskella on erinomainen. Yksi kirjoittajista tutkimuksen, Mirjam Tuk, tuntui kuin hän oli menossa torkahtaa klo tulevan seminaarin, ja chugged kahvia välttää tämän kohtalon. Tämä voi olla pidetty hänen hereillä, mutta kehottaa poistamaan että kahvi ilmeisesti häiritä häntä tarpeeksi keksiä idean uuteen työhön.


Ehkä he vain surullinen, koska he tietävät heittää kuin tyttö: jälkipuoliskolla otsikko kuulostaa standardi käyttäytymiseen tiede: "Emotion vaikuttaa sukupuoli-dekoodauksen biologisten liike näyttää." Se on ensimmäinen vähän-"Hän heittää kuin tyttö (mutta vain jos hän on surullinen)"-joka lähettää tämän asiakirjan huomioon Weird Science alueelle. Kirjoittajat osoittavat, että sukupuolistereotypioiden näyttävät päätellä ihmisen emotionaalinen tila, mutta on vaikea näyttää ihmisen emotionaalinen tila paljastamatta Sukupuoli. Joten he valitsivat "biologinen liikkeen näyttö" eli miten henkilö heitti pallon. Uros ja naaras toimijoiden kuvattiin heittää baseballs vihaa ja surua, ja sitten oli sukupuolensa piilotettu videoeditointiin. Koehenkilöt arvioivat videoita, ja yleisesti uskotaan, että vihainen heitto liikkeet olivat maskuliininen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar