mandag den 7. marts 2011

Dellin ultra-ohut kannettava tietokone saa Cougar Point kiusanhenki, Sandy Bridge Inspirons ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/dell-ultra-slim-laptop-gets-cougar-point-tease-sandy-bridge-ins/:


Vaikka Adamo merkki saattaa olla kuollut , Dellin pyrkimys kaikkien aikojen erittäin ohut kannettava on kaikkea muuta kuin haudattu. Pojat Tejas vain kertoa meille suunnitelmistaan paljastaa uuden ultra-slim "kuluttaja laptop huhtikuussa taatusti" kiihottaa ja iloksi "ja sen" kauneutta ja lihakset. " Luonnollisesti uusi slimster on ratsastus uudelleen Cougar Point piirisarja ja Sandy Bridge-prosessorit Intel, samoin kuin eräiden uusien Dell Inspiron järjestelmiä kannella ilmoitus ensi viikolla. Tietenkin, Dell on myös kuljettava Cougar Point vaihtoehtoja yritysasiakkaille pian myös Sandy Bridge Latitude-kannettavat, Optiplex työasemat ja kannettavat ja pöytätietokoneet sen Precision riviin. Mutta hei, me tiedämme, suurin osa teistä on kiinnostunut vain erittäin ohut ja sen "innovatiivinen uusi asu tekijä." Lue laskettu kiusaa Delliltä tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Dell erittäin ohut kannettava tietokone saa Cougar Point kiusanhenki, Sandy Bridge Inspirons ensi viikolla


Dellin ultra-ohut kannettava tietokone saa Cougar Point kiusanhenki, Sandy Bridge Inspirons ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 08:31:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar