mandag den 7. marts 2011

Ominaisuus: Ars arviot Motorola Xoom

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/hd2t_5T2q1k/ars-reviews-the-motorola-xoom.ars:


Motorolan Xoom tabletti on ensimmäinen laite, laiva Android 3.0, koodinimeltään Honeycomb, erittäin odotettu uusi versio Googlen mobiili käyttöjärjestelmä. Honeycomb tuo hienostunut uusi käyttöliittymä, joka on suunniteltu tabletin muodossa tekijä-merkittävä edistysaskel Android. Motorola on yhdistänyt Googlen ohjelmisto vakuuttava laite, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja kohtuullinen akun.


Vaikka Xoom on paljon tarjottavaa, tuote tuntuu erittäin puutteellisia. Yllättävän moni lupasi laitteiston ja ohjelmiston ominaisuudet eivät ole toimivia julkaisun aikaan, ja on otettava käyttöön tulevia päivityksiä. Xoom laatu on myös pienentynyt joitakin alustavia teknisiä kysymyksiä ja rajoituksia, jotka me kohdataan Honeycomb. Googlen orastava tabletti ohjelmisto on ton potentiaalia, mutta se on myös joitakin ominaisuus aukkoja ja särmät, jotka vastaavat sen puute kypsyyttä.


Tässä tarkastelussa, otamme tarkasti Xoom laitteisto, Honeycomb käyttökokemuksen ja Android-alustan potentiaali tabletti käyttöjärjestelmä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar