mandag den 7. marts 2011

Google kauko kill switch SWAT Android haittaohjelmien apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Y1ql_6KterE/google-using-remote-kill-switch-to-swat-android-malware-apps.ars:


Google poistaa useita haittaohjelmia sovelluksia Android Market viime viikolla. Ohjelmissa hyödynnetään haavoittuvuutta alustan, joka mahdollistaa hyökkääjän saada pääkäyttäjän oikeudet ja ilmeisesti luoda takaoven käyttöön uusia haittaohjelmia. Julkilausumassa lähetetty virallinen Google Mobile blogin tänä viikonloppuna Android turvallisuus johtaa Rich Canningsia, yhtiö on selkeyttänyt tilannetta ja kuvaili toimiin se aikoo ryhtyä ongelman ratkaisemiseksi.


Lisäksi estää edelleen tartunnan poistamalla haittaohjelmat sovelluksia Android Market, Google on myös sen omalla kauko-kill switch väkisin poistaa sovelluksen tartunnan puhelimia. Yhtiö on myös ajaa ulos päivitys Android Market, joka voi kääntää hyväksi, mikä estää hyökkääjiä käyttämästä aiheuttaa lisää vahinkoa. Google on jo alkanut lähettää sähköpostia käyttäjiä selvittääkseen tilanteen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar