mandag den 7. marts 2011

Inhabitat viikko Green: Jäälinnoissa, pahvi pylväät ja Geneven autonäyttelyssä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/inhabitats-week-in-green-ice-castles-cardboard-columns-and-t/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Tällä viikolla Inhabitat esiteltiin useita ällistyttävät urotekoja arkkitehtuuri, alkaa sarja hämmästyttävän monimutkaiset tietokoneella suunniteltu pahvi sarakkeet , jotka ylpeillä välillä 8 ja 16 miljoonan näkökulmia. Olimme myös iski upean uuden verkko-nolla Solar Akatemia Saksassa, ja me esiteltiin Swiss Chalet on maailman ensimmäinen kerrostalo on kuumennettava kokonaan aurinkoenergia. On jäähdytin loppuun ilmasto taajuuksia, Minnesota ihminen on luonut joukon huiman Jäälinnoissa käyttäen vettä hänen maalämmöllä järjestelmä.



Geneven autonäyttelyssä myös alkoi rytinällä tällä viikolla Koenigsegg julkisti ahdettu Agera R kilpailija ja SAAB nousi tuhkasta ja futuristinen Phoenix hybridi . Kuulimme myös iso uutinen joidenkin maailman ylellisimmistä autovalmistajat kuten Bentley kaulitaan biopolttoaine-powered superauto , joka voi mennä 200 MPH jäällä ja Rolls-Royce julkisti kaikki sähköllä 102 EX Phantom . Kaksipyöräiset kuljetus otti harppauksen eteenpäin Daymak paljastettiin maailman ensimmäinen langaton sähkö eBike ja Los Angeles hyväksytyt suunnitelmat 1690 kilometriä bikeways .



Olemme myös pitäneet kärjessä kuluttajien tech kanssa katsomaan vihreitä arvoja Applen iPad 2 , ja toimme teille tutkijoiden suunnitelmat kuuma uudenlainen paristojen valmistettu "jäädytetty savu" . Lopuksi opimme tuoreessa tutkimuksessa, että kännykkä signaaleja todella edistää aivojen toimintaa , ja jaoimme tuore uusi rivi iPod nano kellonrannekkeiden juuri ajoissa keväällä.

Inhabitat viikko Green: Jäälinnoissa, pahvi pylväät ja Geneven autonäyttelyssä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 21:00:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar