mandag den 7. marts 2011

VeriFone laittaa rahaa lähellä suuta, sanoo se tulee sisällyttää NFC kaikkien uusien maksupäätteiden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/verifone-puts-money-near-mouth-says-itll-include-nfc-in-all-ne/:


No, tässä on rohkea askel eteenpäin NFC - Maksupalvelujen Tarjoaja Verifone sanoo uuden erän point-of-maksupäätteet tulevat vakiona touch maksuun-langatonta tekniikkaa. Se sana Near Field Communication World, joka visailivat yhtiön vain muutama päivä sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Douglas Bergeron kehotti maksupalvelualaa jalka NFC laskun sanomalla "vähittäiskaupan myyntipisteeseen edustaa piste lähentymisen älypuhelimiin aloittaa maksujen sosiaalinen verkostoituminen ja sähköisen kuponkien, mutta se ei toteudu, jos vähittäiskauppiaat ovat odotettavissa, uskoon, ottamaan kustannukset tehdä työtä. " Kuulostaa yritys, joka on hyvin kiinnostunut saimme maksaa pyyhkäisemällä myös puhelimitse. Valitettavasti hän ei sanonut, milloin tällainen teknologia voisi levittää.

Jatka käsittelyssä VeriFone asettaa rahan lähellä suuta, sanoo se tulee sisällyttää NFC kaikkien uusien maksupäätteiden


VeriFone laittaa rahaa lähellä suuta, sanoo se tulee sisällyttää NFC kaikkien uusien maksupäätteiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 02:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BGR | lähde NFC World | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar