onsdag den 8. december 2010

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

USA Host World Press Freedom Day

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BdTvSTMaGZw/story01.htm:
rekrowyalp kirjoittaa "From lehdistötiedote:" Yhdysvallat on ilo ilmoittaa, että se isännöi Unescon World Press Freedom Day tapahtumaan vuonna 2011. Yhdysvallat paikkoja teknologian ja innovoinnin eturintamassa diplomaattiset ja kehitystoimintaa. Uusmedia on valtuudet kansalaiset ympäri maailmaa raportoivat olosuhteista, ilmaista mielipiteitä maailman tapahtumista, ja vaihtaa tietoja ympäristöissä joskus vastustaa tällaisia harjoituksia yksilön oikeutta sananvapauteen. Samaan aikaan olemme huolissamme määrittämiseksi joidenkin hallitusten sensuroida ja vaientaa yksilöiden ja rajoittaa vapaata tiedonkulkua. " Voi ironiaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Erlang ja OTP in Action

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nz-UaRwjhd8/story01.htm:
RickJWagner kirjoittaa "miehitys on juuri julkaissut uuden Erlang otsikko nimeltä Erlang ja OTP toiminnassa. Jo jonkin aikaa, siellä on lopullinen opas Erlang - Joe Armstrong erinomainen kirja Ohjelmointi Erlang. No, se on aika tehdä hieman ylimääräistä tilaa kirjahyllyyn, koska Erlang kirja-o-ala on vain siirtynyt. Meillä on nyt kaksi pakkohankinta resursseja Erlang ohjelmoija. " Pidä käsittelyssä muualla Rick katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Googlen iso viikko: Nexus S, Honeycomb tabletteja, Chrome OS tietokoneet ja kirjoja käynnisty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Meidän täytyy antaa sen Google : jos sen tavoitteena oli oman teknologian uutisia aikana 48 tuntia, tehtävä suoritettu. Mountain View-yhtiö vietti kaksi ensimmäistä päivää tällä viikolla, jossa esitellään jokseenkin jokainen iso ilmoitus se mahdollisesti voisi: uusi lippulaiva puhelin tulossa ensi viikolla ( Nexus S ), uusi Android rakentaa ( 2,3 piparkakku ), esikatselu Seuraavan Android rakentaa ( Honeycomb ) on koskaan aiemmin ollut nähnyt Motorola tabletti , debyytti sen pilvi-pohjaisen kannettavan alusta ( Chrome OS ) laitteisto, ja jättiläinen syöstä kasvaville e-kirja markkinoilla - ja se ei ole kaiken. Olemme tehneet parhaamme tiivistyä kaikki päivän kohokohtia jotain helpommin sulavaa, joten lue eteenpäin kertaus on kaiken Google!

Jatkaa lukeneisuus Google iso viikko: Nexus S, Honeycomb tabletteja, Chrome OS tietokoneet ja kirjoja käynnisty

Googlen iso viikko: Nexus S, Honeycomb tabletteja, Chrome OS tietokoneet ja kirjoja käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 13:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Quadrocopters tulee Flying Machine Arena, on bounce pingispallo hengissä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Emme need another hero. Meidän ei tarvitse tietää, miten kotiin. Haluamme vain elämän ulkopuolella Flying Machine Arena, testi maanpinnan Swiss Federal Institute of Technology ( ETH ), jossa quadrocopters oppii uusia kykyjä ja venyttävät siivet vahingoittamatta kuitenkaan liian monet tutkijat. Yksi tällainen uusi kyky on jongleerausta pallot - hyvin, yksi pallo, joka tapauksessa. Tämä erityisesti quadrocopter on oppinut tunnistamaan pingispallo ja on varsin taitava pitämään sitä ilmassa, kun robotti itse pysyy alla. Mielenkiintoista hankkeen viimeisen kuulimme siitä ETH mukana myös pöytätennistä , joten toivottavasti seuraava kuuluu täysimittainen humanoidi-soitin, joka ei lopeta metsästys, kunnes se on murskata kaikki vastustajansa.

Jatka käsittelyssä Quadrocopters tulee Flying Machine Arena, on bounce pingispallo hengissä (video)

Quadrocopters tulee Flying Machine Arena, on bounce pingispallo hengissä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 14:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde ETH - IDSC | Lähetä | Kommentit

SpaceX: n Dragon avaruusalus onnistui käynnistää, palaa radalle (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/spacexs-dragon-spacecraft-successfully-launches-returns-from-o/:
Se voi olla osuma muutama ongelmakohta aiemmin tällä viikolla, mutta SpaceX on hieman viivästyneen käynnistää sen Dragon avaruusalus näyttää menneen pois samoin kuin kukaan olisi voinut ehkä toivoa. Veneet puhallettu pois Cape Canaveral raudanlujan Falcon 9 raketti aiemmin tänään tuli "100 prosenttia onnistunut" matalan Maan kiertoradalle, ja palasi Maahan tehdä siitä kohde pehmeä lasku Tyynellämerellä juuri hetki sitten. Pään ohi tauon käynnistää videon, ja etsiä NASA järjestää täydellisen lennon jälkeen lehdistötilaisuudessa 15:30 EST alla olevan linkin kautta (ja NASA TV).

Jatka käsittelyssä SpaceX: n Dragon avaruusalus onnistui käynnistää, palaa radalle (video)

SpaceX: n Dragon avaruusalus onnistui käynnistää, palaa radalle (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 14:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Spaceflight Nyt , NASA | Lähetä | Kommentit

Korjaa Kiinan Internet Traffic Hijack johtuu tammikuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3RmTk5VSjDY/story01.htm:
alphadogg kirjoittaa "Päättäjien eri mieltä siitä äskettäin Kiinan kaappauksesta Internet-liikenteestä oli tahallisesti tai vahingossa, mutta ei ole epäilystäkään siitä perimmäinen syy tästä tapauksesta: puute sisäänrakennettu turvallisuutta Internetin tärkein reititysprotokolla. Tietoliikenneinsinöörit puhuneet tästä heikkoudesta Internetin infrastruktuurin vuosikymmeneen. Nyt korjaus on vihdoin tulossa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




NASA: n sukkula PC myydään arkaluonteisia tietoja ehjä, aseta Wikileaks vitsi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/nasas-shuttle-pcs-sold-with-sensitive-data-intact-insert-wikil/:
Olkoon tämä varoittavana esimerkkinä John ja Jane Q. Public (aina söpö pari, nämä kaksi) aina pyyhkiä arkaluonteisia tai salaisia tietoja kiintolevyt ennen myyntiä tietokone. Tai vielä parempaa, ottaa pois ajaa kokonaan ja fyysisesti tuhota sitä. Se mitä me odottaa meidän valtion yksiköille, mutta sisäinen tutkimus osoitti, että useita tietokoneita ja komponentteja NASA : n sukkulat oli myyty neljän eri keskuksissa - Kennedy ja Johnson Space Center, ja Ames ja Langley Research Center - - että "ei PUHTAUS todentaminen testausta" tai ei edes testattu lainkaan. Langley tapauksessa, kun kiintolevyt tuhotaan "henkilökunta ei oikein huomioon ja seurata poistettu kovalevyt aikana hävittämiseen." Samaan Kennedy, tietokoneet löytyi parhaillaan prepped myytävänä joka oli vielä "Internet Protocol tietoa [että] oli näkyvästi esillä." Hiton tapa aloittaa sukkula aloittaa eläkkeelle, vai mitä?

NASA: n sukkula PC myydään arkaluonteisia tietoja ehjä, aseta Wikileaks vitsi perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 12:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BBC | lähde NASA (PDF) | Lähetä | Kommentit

Intel hiljaa lomakkeet netbook ja tabletti ryhmä torjua kilpailun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/intel-quietly-forms-netbook-and-tablet-group-to-fend-off-competi/:
Ei ollut edes niin paljon kuin lehdistötiedotteen tästä, mutta New York Times on varmistanut Intel että siru valmistaja hiljattain perustettu uusi liiketoimintayksikkö puhuttu vain "netbook ja tabletti ryhmä." Se ilmeisesti tehtävänä käskeä pois kilpailusta netbook ja tabletti tilaa ja varmistetaan Intel on yhtä menestyksekäs kuin se on sen Atom -prosessoria - se johtaa nykyisen johtajan Intelin sulautettujen ja viestintä ryhmä, Douglas L. Davis. Intel tiedottaja Bill Kircos selitti edelleen, että "on järkevää, jotta voimme terävöittää näitä ystäviä PC ja Doug kokemus käynnissä samanlainen ja hyvin onnistunut sulautettujen jako tekee hänestä oikea kaveri johtaa ryhmää."

Intel hiljaa lomakkeet netbook ja tabletti ryhmä torjua kilpailun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Mattel Puppy Tweets tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/mattel-puppy-tweets-review/:
Vaikka Twitter on tullut enemmän ammattilaisen työkalu kuin olimme kuvitella kenenkään koskaan tarkoitettu se on silti vaikea ottaa palvelun liian vakavasti. Haluamme typerä twitterers, olivatpa ne tarjoavat teeskennellä kirjallisesti neuvontaa , kartoittamalla syrjäänvetäytyvä suuntauksia Hollywoodin johtavista miehistä, tai vain uhkaamalla voimaan tukahduttaa mahdolliset peikko, joka saa omalla tavallaan. Eikö olisi hauskaa, jos sinun piski pääsisi näihin temppuihin? Ei, kuten on käynyt ilmi, se ei ole kovin hauskaa ollenkaan.

Jatka käsittelyssä Mattel Puppy Tweets tarkastelu

Mattel Puppy Tweets tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 12:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

SpaceX Falcon 9 ja Dragon tehdä se Orbit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8yxq8L-Ai1s/story01.htm:
jnaujok kirjoittaa "Tänä aamuna Falcon 9 raketti kuljettaa Dragon kapseli nostetaan Cape Canaveralista klo 10:43 Suomen aikaan, kun aiemmin käynnistämään oli siivottu, koska huono telemetria-syötteen. hieman yli 9 minuuttia myöhemmin, Dragon kapseli erillinen toisesta vaiheesta sen tarkoituksena kiertoradalle. Osa COTS (Commercial pääsy avaruuteen) ohjelma, tämä on ensimmäinen testi Dragon kapseli SpaceX todistaa sitä voidaan käyttää lautta toimitukset ISS. Dragon kapseli tekee kaksi tai kolme kiertää palasi Maahan noin neljä tuntia laukaisun jälkeen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Neo Geo pelejä osuma PSN lisätä online-peliä, oja jättimäinen patruunat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/:
Neo Geo pelejä osuma PSN lisätä online-peliä, oja jättimäinen patruunat
Jos olet tietyssä iässä, oli yksi konsoli halusi enemmän kuin mitään muuta: Neo Geo . Se oli niin iso, niin pimeää, joten luonnonoikku kallis se oli kuin gadget toisen kerran - mutta siellä se oli, katselee sinua takana laskuri Babbagen. 649 dollaria vuonna 1990? Joo. Auts. Joka tapauksessa, ihmiset tänään voi nyt kokea, että koneen suuruus on paljon alhaisempi, ja PlayStation Network saa 10 järjestelmän's Greatest Hits, joka myy välisenä 6,99 dollaria ja 8,99 dollaria. Kyllä nämä pelit ovat jo saatavilla Wii Virtual Console , mutta PSN versiot tukevat online kilpailukykyinen ja yhteistyökykyinen pelata, joka on todella hyvä innoissaan. Kaikki pelit on tulossa PS3 21. joulukuuta, mutta Fatal Fury ja Metal Slug on tulossa PSP sitten samoin. Muiden pelien, kuten Magician Lord ja Super Sidekicks, sinun kannettava ihmiset vain täytyy odottaa tammikuuhun asti.

Neo Geo pelejä osuma PSN lisätä online-peliä, oja jättimäinen patruunat perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Joystiq | Lähetä | Kommentit

TI: n OMAP4440-prosessori tuo kaksi paahtava Cortex-A9 ydintä pöytään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/tis-omap4440-processor-brings-two-blazing-cortex-a9-cores-to-th/:
Puhelimet ja tabletit perustuvat TI: n ensimmäinen tuotanto OMAP4 prosessori - OMAP4430 - ei edes markkinoille vasta ensi vuoden alussa, mutta TI: n suunnittelee jo eteenpäin ilmoitus päivitetty siru, jonka luvataan 50 prosentin vauhtia yleistä suorituskykyä . Uusi OMAP4440 voi lähettää kahden Cortex-A9 -pohjainen ytimet peräti 1,5 GHz, kun taas 4430 topit ulos 1GHz, TI kertoo, että keinot meidän pitäisi odottaa 1.25x parantaa graafista suorituskykyä, 30 prosentin lasku verkkosivun latausaikaa ja 1080p toistoon, joka kaksinkertaistaa nahjus (vertailukelpoisella puhuminen, anyway) 4430. Yhtiö odottaa näytteen nämä pikku nopeus demonit valmistajille ensimmäisellä neljänneksellä ensi vuonna määrä lähetys tulossa toinen puoli, kutina taistelemaan Samsungin Orion , sillä välin, oletamme teidän 4430 on tehtävä. Seuraa tauko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä TI: n OMAP4440-prosessori tuo kaksi paahtava Cortex-A9 ydintä pöytään

TI: n OMAP4440-prosessori tuo kaksi paahtava Cortex-A9 ydintä taulukon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 11:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TI | Lähetä | Kommentit